Lanvin за малките принцеси

Малките принцеси

Дрехите на Lanvin за малките дами са твърде сладки, за да бъдат описани с думи. Колекцията включва палтенца, рокли, перли, сатенени обувки и изобщо всичко, което би накарало една млада госпожица да се почувства като принцеса.


Някои критици намират за абсурдна появата на луксозни дизайнерски решения за деца. Това обаче не пречи интересът на почитателите на големите марки да расте все повече. Родителите са готови да дадат стотици долари за една-единствена дреха, която обаче ще накара детето им да се чувства уникално. Като звезда.


Може колекцията на Lanvin да съдържа красиви и неповторими детски облекла, но в какво ще се превърне това момиченце, което още от рождението си носи суперскъпи дизайнерски дрехи?

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 22.06.2011|11:59
Всичко си зависи от възпитанието на детето. Когато е на 5-6 годинки то изобщо не осъзнава и не различава марковите дрехи от другите. Стига обаче да не му се говори постоянно затова и да му се налага, иначе няма как да не стане разглезено малко момиче. Разбира се това не пречи на някои да зарадват поне веднъж детето си с подобна покупка, всяко малко момиче мечтае да изглежда като принцеса.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay