Аксесоарите, които ще ви стоплят

Аксесоарите, които ще ви стоплят

Аксесоарите, които ще ви стоплят

Готови ли сте за зимата? Не е нужно да подменяте целия си гардероб и да изпразните банковата си сметка, за да изглеждате актуално и през студения сезон. Големите пуловери и класическите палта все още са на върха на модните класации, а миналогодишните чизми са удобни и секси. За да освежите зимната си визия, е нужно само малко фантазия и добре подбрани аксесоари, които ще ви накарат да се чувствате и да изглеждате перфектно.

 

Шапките във всякакви форми и размери са задължителни за всяка дама. Ако обичате да изглеждате стилно и изискано, заложете на кокетна барета в неутралната гама или в класическо черно. А ако предпочитате спортни и удобни дрехи, може да се развихрите и да експериментирате с цвета, големината и модела.

 

За да бъдете още по-актуална, а студеният вятър да не ви пронизва, сгушете се в красив, мек и уютен шал. Единственото изискване е да бъде в подходяща тоналност и стил с шапката.

 

Последната част от перфектния зимен ансамбъл аксесоари са ръкавиците. Къси, дълги, кожени, плетени, с пръсти или без... имате пълна свобода на действие. Правилото да пасват на останалата част от тоалета ви се отнася и за тях. А ако сте една от онези дами, които смятат ръкавиците за неудобни и избягват да ги носят, помислете за кожата на ръцете си и на какъв шок я подлагате с температури под нулата.

 

И накрая - за още повече настроение, може да забодете плетено или плюшено цвете и така да освежите миналогодишното си палто или пуловер.

 

Накратко казано, перфектните аксесоари са в състояние цялостно да променят визията ви и да ви заредят с добро настроение дори когато навън е мрачно и студено.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay