Безценните съвети за красота на вечната Одри Хепбърн

Синът й споделя кои са те

Безценните съвети за красота на вечната Одри Хепбърн

Напълно ненужно е да споменаваме величието на Одри Хепбърн. Не малко пъти сме го изтъквали, а и самата актриса няма нужда от повече доказателства от други хора за действията й, които говорят сами за себе си.

В свое скорошно интервю за сайта Yahoo Healht, синът на Одри Хепбърн - Лука Доти, сподели значителна част от бюти триковете, които е използвала майка му. Лука говори за новата си готварска книга озаглавена "Одри у дома”, която издава в знак на почит към холивудската икона. Той разкрива кои са любимите й здравословни храни, както и най-голяма тайна на актрисата - водата.

Хидратация

"Тя постоянно настояваше всички да пият много вода. И това наистина е много важно, по отношение на абсолютно всичко. Тя пиеше на много вода и ядеше много зеленчуци. Това е начинът, по който е била възпитана."

Безценните съвети за красота на вечната Одри Хепбърн

Детоксикация

"Имаше един ден на детоксикация, в който ядеше само плодове, зеленчуци и кисело мляко. Разбира се, пиеше само вода. Правеше го веднъж месечно, но най-вече когато не се чувстваше добре при полети и часова разлика. Чувстваше се подута след многото часове, прекарани в летене. Подобно на много хора, тя се връщаше от пътувания в Африка и това я изчерпваше."

Картофите са хляб и масло

"Понякога забравяме, че майка ми е холандка. Следователно картофите са голяма част от хранителния й режим. Баща й е бил ирландец. Картофите са нея бяха наистина устойчива храна."

Жарта я поддържа млада и красива

"Тя имаше повече от положителна нагласа за живота. Тя беше наивна, в смисъла на младо момиче. Всеки път, когато намери нещо ново, отиде на пазар или се сдобие с нова рецепта, тя не се насищаше. Вълнуваше се като малко момиченце. Живееше ден за ден. Никога не се паникьосваше от идеята, че е болна. Тя беше по-притеснена за другите, за нас, за децата. Майка ми наистина искаше да изживее деня. Дори когато вече беше на легло, казваше, че когато се оправи, трябва да отидем до Австралия, защото там е много красиво."

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay