Бионсе, неузнаваема в новото си видео

Харесвате ли новата Бионсе?

Бионсе записва своя нов албум, а снимките към видеото на първото парче от него вече са факт. В официалната Twitter страница на Роберто Кавали се появиха кадри от снимачния ден, на които Бионсе носи дрехи на дизайнера от неговата пролетна колекция и подбора му за есен-зима 2011 г. Критиците не се единодушни относно стила на дивата - тя носи цял гащеризон с анималистични мотиви и космато палто в керемиден цвят. Странно за онази секси дива, която обикновено показва много плът и страст, нали?

Видеото, както се подразбира от стила на Бионсе, ще бъде в стил 70-те години на миналия век, което определено е крачка в различна посока за певицата. Тя смело се разграничи от колежките си Риана, Лейди Гага и дори Бритни Спиърс, която триумфално се завърна на сцената само преди месец. Те всички ще издават нови музикални продукти тази година, но също така стриктно се придържат към секси визията и провокативността.

Така или иначе, за таланта не може да има ограничения, били те и в посока на стила. Ние пък сме сигурни, че Бионсе отново ще намери точния и най-кратък път към сърцата на милионите си феновете.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay