Голата Миранда

Моделът демонстрира перфектно тяло на страниците на Harper's Bazaar

Голата Миранда

Ноемврийският брой на Harper's Bazaar обещава да бъде горещ, въпреки ниските температури навън. На корицата на австралийското издание ще бъде ангелът на Victoria's Secret Миранда Кер.

Красавицата, която преди няколко месеца стана майка, демонстрира перфектно тяло, за което можем благородно да ѝ завиждаме. 28-годишният супермодел е заснет от фотографа Саймън Лекиас, а неин стилист е Джулиан Дейвисън.

За майчинството Кер казва, че е най-доброто нещо, което някога е правила. Тя твърди, че предизвикателството да бъде майка я кара да се чувства по-комфортно в собствената си кожа.

Миранда е съпруга на актьора Орландо Блум и двамата се радват на 9-месечното бебе Флин Кристофър Бланкърд Коупланд Блум. Името Кристофър идва от бивш приятел на Кер, който е починал при катастрофа през 1998 година, когато е бил на 15 години.

 

 

13 6
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 10.10.2011|16:23
Умопомрачителна фотосесия са направили на Миранда от списанието. Красива е и изобщо не изглежда на 28, а на 17 години. С Орландо Блум са една от най-красивите звездни двойки в момента. Дано останат дълго заедно.
1
Не е посочен 10.10.2011|16:05
Страхотно излъчване има тази Миранда! Невероятно е за колко кратко време успя да влезне във форма след раждането, да се качи на подиума и да смее всички. И това при положение, че все още кърми Флин и много рядко използва помощта на детегледачка. Естествено помага й Орландо, който е най-големият й фен и много често е на първия ред на ревютата с фотоапарат в ръка. :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay