Голи на Корсика

Най-известните модели се съблякоха за Pirelli

Ще бъдем кратки. Знаем, че снимките неумолимо привличат вниманието ви, затова просто ще ви обясним с няколко реда каква е тяхната цел.

Редица супермодели, сред които Кейт Мос, Мила Йовович, Лара Стоун, Наташа Поли и Изабели Фонтана, се съблякоха пред обектива на италианеца Марио Сорети с рекламна цел. Снимките са част от календара на Pirelli (производителите на най-известните автомобилни гуми в света) за 2012 година.

Лицата, които стоят зад марката, отлично познават мъжките желания, използвайки най-успешните модели в момента, за да привлекат вниманието на силния пол. И макар на повечето снимки да не виждаме рекламирания продукт, а именно - гумите, сме сигурни, че мъжете ще запомнят тази рекламна кампания.

Календарът можете да намерите в нашата галерия, където редица голи жени само чакат да се появите, за да ви убедят, че е крайно време да си смените гумите.

110 10
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 24.07.2012|14:37
Кейт Мос изобщо не я намирам за красива нито за сексапилна. тя е безлична.
1
Не е посочен 16.12.2011|17:42
Подобни жени са способни и мен да убедят да си сменя не само гумите, но и сексуалната ориентация. :) Апропо за фотографът Марио Соренти, заснел фотосесията се твърди, че е голямата любов на Кейт Мос...
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay