Голямата ябълка забрани Кандис

Ню Йорк прецени снимките на "ангела" като прекалено скандални, а ние ви показваме още по-скандалното видео

По всичко изглежда, че Кандис Суанепул е на път да се превърне в "най-суперския" сред супермоделите. Непрекъснато се появяват нови и нови спиращи дъха фотосесии с южноафриканския ангел на Victoria's Secret. Направо се чудим, дали 23-годишната красавица намира време да си облича нещо повече от бански или бельо?

В Ню Йорк обаче решиха да не ѝ се чудят, а направо да я забранят. Излиза, че според тамошните власти излъчването на скъпоплатения ангел е направо дяволско. Поне що се отнася до кадрите, в които Кандис рекламира есенните обувки на Brian Atwood. Te са сметнати за толкова провокативни, че няма да бъдат сложени дори пред новия бутик на модната къща в Манхатън.

Какво пък им стана изведнъж на американчетата? Да, рекламното видео на обувките наистина граничи с представите ни за софт порно. Но макар и подчертано сексапилни, печатните изображения не са чак толкова страшни.

Можете да ги видите в нашата галерия: госпожица Суанепул гризе тигрово токче, докато атлетични мъже пипат краката ѝ. На друг фотос се е излегнала сладострастно, обута в емблематичните за лейбъла ботуши над коляното. В крайна сметка обаче, не се вижда нищо повече от допустимото. Ставали сме свидетели на къде-къде по-скандални гледки из дебрите на американската поп култура.

Самата Кандис е постъпила дипломатично. Казала, че разбира защо са я забранили: "Уважавам забраната. Не всеки се чувства комфортно със своята сексуалност и с показването на тялото си. За мен не е проблем. Гордея се с тялото си. Работя усилено за него... Стига снимките да са направени с вкус, а тези бяха."

И ние мислим така. Изображенията, които виждаме, са пример за красива и качествена фотография. Пък и наистина не виждаме причина да им се забрани излагането в градска среда, при положение, че въпросната е пълна с доста по-грозни и пошли неща. 

Но независимо от нашето мнение, космополитният град с прякор "Голямата ябълка" си остава "забраненият плод" за обсъжданите реклами. Което може единствено да превърне Кандис в още по-желана ябълка, отколкото бе досега.

7 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 10.09.2012|09:51
според мен няма нищо чак толкова скандално нито в снимките,нито във видеото!вярно е,че са доста еротични,но наистина всичко е много премерено и направено с вкус!
1
Не е посочен 10.09.2012|09:06
Е, вярно, за някои еротичното послание в рекламата може да се стори твърде вулгарно, но нека си признаем , че има къде-къде по-брутални реклами с участието на андрогенни модели, например, които поставят множество въпросителни.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay