Да кажем "Сбогом" на целулита!

С няколко природни метода

Да кажем "Сбогом" на целулита!

Доста жени, дори и по-слаби, се оплакват, че имат целулит. Той е много неприятен и изглежда не особено добре. Ето защо целта ни е да го премахнем. Ще споделим с Вас няколко домашни рецепти за изчезване на досадната портокалова кожа.

Етерични масла

Нужни са Ви 60 капки етерично масло от цитронела и 30 мл. бадемово масло. Смесете ги и нанасяйте сместа сутрин и вечер с масажни движения върху проблемните зони в продължение на месец.

Етеричното масло от хвойна също е много полезно. Трябват Ви 60 капки от хвойната и 30 мл. растително масло от лешник.

Антицелулитна маска с кафе

Трябва Ви една супена лъжица кафе и 1 кафена лъжичка зехтин. Смесете, нанесете върху зоната и увийте за 30 минути с целофан.

Маска със зелен чай и кафе

Зеленият чай е едно от най-въздействащите на целулита растения. Ще Ви бъдат нужни: 3 чаши кафе, 1 чаша зелен чай, 1 супена лъжица зехтин, 2 супени лъжици зелена глина. Както с предната маска, нанесете сместа и покрийте участъка  с целофан за 30 минути.

Крем от лимон и кафе

Нужни са: 50 мл. много силно кафе и сокът на един лимон. Смесете съставките и оставете получилия се лосион в хладилника за 24 часа. Мажете бедрата си с този лосион всяка сутрин и вечер в продължение на 3 седмици.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay