Дантелени фантазии

Аристократизъм, женственост и стил. С дантела ще го постигнете

Напоследък все повече жени се връщат назад във времето, когато помним бабите си облечени с пясъчни или ръчно плетени дантели, такива донесени от Париж и дълго пазени като нещо особено ценно в скринове и гардероби. До ден днешен. Както на обувките с платформи, обемите на 60-те и широко9полите шапки, и дантелата се завръща с пълна сила. И сякаш е толкова модерна, защото отива на всяка жена. Подбрахме за вас едни от най-красивите актриси и светски личности, избрали мекотата и женствеността на тази вечна материя.

В последните дни видяхме в целия й блясък българката Нина Добрев. За събитие в Сан Диего звездата от сериала "Дневниците на Вампира" бе избрала дантелена рокля на Zuhair Murad. Акцент в тоалета й са червените обувки и червило, напълно в стила й.

На примерата на най-новата продукция с нейно участие - "Каубои и извънземни", Оливия Уайлд, която познаваме от сериала "Д-р Хаус", впечатли с дълга до земята рокля на Dolce&Gabban. Красотата на тоалета допълнително се подчертава от вдигната на небрежна опашка коса. На събитието присъстваха и редица други знаменитости от Меката на киното, включително Стивън Спилбърг - изпълнителният продуцент на лентата.

Да не забравяме и дукесата на Кембридж, най-наблюдаваната дама напоследък - Кейт Мидълтън. Тя все повече налага дантелата - и за строги официални поводи, и за небрежни разходки в кралския двор. Когато и да реши да я облече, веднага намира хиляди последователки по цял свят. Дори и такива на червения килим.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay