Избелени и обръснати вежди: Това ли са най-популярните тенденции в момента?

Избелени и обръснати вежди: Това ли са най-популярните тенденции в момента?
Instagram

Изглежда, че преминаваме от една крайност в друга. Не се ли питате къде изчезнаха всички вежди? Доскоро дори и не можехме да си помислим да обръснем веждите си, но сега сякаш всички дами се опитват да се отърват от тях. Притеснявахме се от потенциалното завръщане на тънките вежди от 90-те, но това вече не го очаквахме... В момента е модерно да ги изсветляват, едва да ги подчертават или да ги избръснат напълно. Ето ги най-новите тенденции:

Изсветлени вежди

Избелените вежди се появиха през последните две години, въведени от дами като Синтия Ериво, Бела Хадид и Ким Кардашин. През седмиците на модата видяхме интересни комбинации с вампирско червило, които определено създават гръндж настроение. Ако този тренда ви допада, то не се опитвайте да изсветлите веждите си у дома, тъй като със сигурност процесът ще се превърне в катстрофа.

Обръснати вежди

Тук вече наистина оставаме безмълвни, но няма как да се борим срещу новите тенденции. През последния месец обръснатите вежди се присъединиха към чата и изглежда събрха доста последователи. Този тренд има и добра страна - след като веднъж ги обръснете, можете да рисувате отгоре каквито искате форми.

Едва подчертани

Тоз тренд е единственият, който бихме се осмелили да опитаме и то, защото не ни кара да се простим с веждите си напълно. Тук те са леко подчертани, но все пак пухкави и дебели. Визията е женствена и бе популяризирана от завезди като Кайли Дженър.

И сега се пригответе...

ТЪНКИ вежди

Пръст в тази работа има не кой да е, а самата Doja Cat. Тя се държи доста странно напоследък, не мислите ли? След като отстрани напълно веждите, тя започна да ги рисува изключително тънки и от време да на време да ги допълва с цветчета и други елементи, според настроението.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay