Изберете подходящата форма

Красиви и поддържани нокти, какво повече ви трябва

Изберете подходящата форма

Надали съществува дама, която не се стреми да изглежда перфектно. Подходящ грим, хубава прическа и, разбира се, красиви нокти.

Можете да са къси и добре оформени или пък дълги и предизвикателно лакирани. Изборът е без значение, важното е да изглеждат добре.

Ноктите обаче имат форма. При това не една, а цели четири. Оказва се, че всяка дама има своята специфична такава, която трябва да поддържа.

Квадратна, овална, заострена и кръгла. За да разберете коя е вашата, сравнете я с основата на нокътя. Това е онази бледа част, която напомня полумесец. Двете форми трябва да бъдат еднакви.

Не пропускайте и плочката. Ако вашата е къса, но широка - изпилете ноктите си в квадратна форма, но заоблете ръбовете. Ако пък е дълга и широка, то отново заложете на същата форма, само че ръбовете този път нека бъдат скосени. Дългата и тясна плочка предполага леко заострени нокти. Но формата е подходяща, само ако са дълги. При къси, направете ноктите заоблени.

Най-големи късметлийки са тези дами, които имат овални нокти. Тогава формата е без значение, защото всяка е подходяща.

7 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 20.10.2011|17:09
Този сезон на мода са по-късите нокти. Ако на някой му е трудно да си докара тази форма нека отиде при професионалист. За едно оформяне и лакиране маникюристите не взимат скъпо, а ако искате си сложете малко гел, тогава ще имате наистина перфектен маникюр и то за около месец. Така хем няма да си играете вие, хем цял месец няма да мислите за това! Какво по-хубаво? :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay