Как да поправим гримовете си?

На всяка жена се е случвало да счупи любимото си червило, сенки, руж или пудра

Как да поправим гримовете си?

Това е много неприятен момент, но не означава, че този грим е за боклука. Има няколко лесни и бързи начина да поправите повредените гримове. Така няма да се наложи да давате пари за нови, а продуктът ще бъде като купен от магазина. 

Ето как може да вдъхнете живот на съсипаното червило: 

Много често червилата се чупят в основата и остава съвсем малко количество, което можете да използвате. Когато червилото ви се счупи е нужно само да нагреете 2-те части на червилото със запалка и да ги долепите една до друга. Изчакайте няколко минути, за да може да се залепи добре. И вече червилото ви е като ново. 

Как да поправим гримовете си?

Ако сте изпуснали пудрата или сенките си и те са станали на прах или просто са се начупили от честата им употреба, не бързайте да ги изхвърляте. Нужно ви е само едно шишенце спирт 90%. Преди да започнете с поправката, натрошете продукта на много ситни парченца, почти на прах, важно е да няма по-едри парчета. Изсипете няколко капки спирт отгоре и разбъркайте докато получите каша. След това сложете сместа в кутийката на пудрата или ружа и притиснете хубаво, за да оформите продукта по формата на кутийката Оставете го да изсъхне и вашият продукт е готов за използване отново.

Как да поправим гримовете си?

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay