Какво не знаем за лакирането?

За по-хубави ръце

Какво не знаем за лакирането?

Добре направеният маникюр е като визитна картичка за жената. Той показва, че тя обича да се грижи за себе си, да се поддържа и не й е все едно как изглежда. Ето какво не знаем за лака и лакирането. 

Когато нямате време да се лакирате постоянно, можете да направите следното. Потопете ръцете си в студена вода, след като сте ги алкирали. По този начин ще запазите дълготрайността му и няма да се налага да се лакирате през два дни.

Френският маникюр! Френски? - Всъщност той не е френски, а американски. Появил се е през 70-те години. Той се е харесвал много на известните, тъй като са можели да сменят колкото искат тоалети и лакът да подхожда на всички. Много по-удобно е! По това време Франция е символизирала елегантността и изтънчения стил и от там и наименованието "френски маникюр".

Най-добрата техника за полагане на лак е да сложите една капка в основата, след това да я разнесете отдясно, вляко и да попълните и централната част. Също така е по-добре да нанесете два тънки слоя, отколкото един дебел. Така няма да се бели бързо и ще издържа повече време.

Добре е да слагате ръцете си в гореща вода, преди да се лакирате. По този начин ефектът ще е по-дълготраен.

3 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay