Като на училище

Грим, вдъхновен от класната стая

Като на училище

Свежа кожа, ясен поглед, младежко излъчване. Е, може би не всички днешни ученички изглеждат по този начин, но асоциацията все още съществува. Ако искате да изглеждате така, разгледайте идеите ни за лека и ненатрапчива визия, постигната чрез малко грим и много въображение.

Идея 1: Този сезон на мода са неутралните цветове, които подчертават естествените нюанси на кожата ви. Светлокафяви сенки и спирала, нанесена и върху миглите в долната част на окото, ще "отворят" погледа ви, а светлорозов или прасковен руж по бузите ще ви предаде естествена руменина. За устните изберете прозрачен гланц с повече блясък.

Идея 2: Очите са огледало на душата, затова не рискувайте да ги опорочите с неподходящ грим. Доверете се на черна или кафява очна линия и я нанесете внимателно, близо до миглите си, като леко издължите в ъгъла на окото. Тази визия е достатъчно драматична и не изисква друг грим, но никога няма да сбъркате, ако използвате светлорозов руж, който само ще засили контраста между огнения поглед и порцелановата ви кожа.

Идея 3: Непоправимите романтички също си имат специална визия. Свежа кожа, големи изразителни очи и устни, готови за целувки. Постигнете този ефект с лек фон дьо тен във вашия цвят или пък подходяща пудра. Не забравяйте и бледия руж, който ще ви помогне да постигнете естествена руменина върху кожата си. За очите изберете бял молив за очи, който да нанесете по линията на цялото око, но без да напластявате цвета. Той ще направи очите ви визуално по-големи, ще ви придаде своеобразна кукленска визия. За устните вероятно се досещате сами, че най-добрият избор е светлорозов гланц.

14 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 18.11.2011|16:26
Чудесни идеи наистина! Като видях Миранда на снимката се сетих, че този сезон дори в шоуто на Victoria’s Secret бяха заложили на лекия естествен грим, тенденция която по-рано видяхме и в шоуто на Стела Маккартни. Няма нищо по-свежо от минималистичния грим. :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay