Кейти Пери пред обектива на скандалния Дейвид Лашапел за GHD

Кейти Пери за GHD в снимки

С фотосесията си за GHD Кейти Пери се превърна в първата знаменитост, рекламно лице на британската марка продукти за коса.

 

26-годишната певица застава пред обектива на известния фотограф Дейвид Лашапел, за да се въплъти в три различни визии – от 50-те, 70-те и 80-те години на миналия век. Да припомним, че неотдавна той предяви иск към Риана, заради сходството на клипа й "S&M" с негови снимки.

 

"Наистина много се вълнувам, че мога да работя с марка като GHD, която се определя като една от най-добрите в нашите среди. Радвам се, че името ми се свързва с тях и че ще мога да се възползвам от продуктите им по време на турнето ми California Dream" сподели Пери.

 

Пoл Стоунхъм, главният изпълнителен директор на GHD, също се изказа ласкаво за рекламното лице на стилизиращите продукти: "Кейти е символ на съвременната мода и стил. Дръзка, със стил и секси, тя е перфектният партньор за нас". 

 

Колкото до самите фотоси за кампанията, определено можем да кажем, че са изпълнени с духа на едно отминало време.

 

Единствената ни забележка е, че снимките са твърде обработени и Кейти Пери изглежда по-скоро като восъчна фигура, а не като ходеща и дишаща жена. Разбира се, ако това е бил търсеният ефект като при кукленската фотосесия на Алесандра Амброзио, ще си преглътнем коментара.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 13.12.2013|13:48
Предпочитам да я гледам в по-нормални снимките Кейтито. Когато е по-естествена е по-красива.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay