Кралиците на сексапила не са идеални. Напротив!

Красота и целулит - заедно!

Векът на съвършенството задължава медиините величия да бъдат идеални. Но не добър хирург, а магически жезъл ще им е нужен, за да се справят с недостатъците си. Съществува и друг вариант - просто да се премирят, че не са някакви перфектни извънземни, и да се оставят на обективите на папараците. Те от своя страна всячески се опитват да намерят "кирливите ризи" на любимите звезди, а след това да ги извадят на показ.

 

Такъв е случая с представителките на Холивуд, които не само не крият, но и гордо показват своите несъвършенства. Целулитени кралици като Мила Йовович и Ким Катрал са известни със своя сексапил. Доказателство, че блясъкът не помръква от недостатъците.

 

И като говорим за портокалова кожа, италианското списание Leiweb е създало класация на най-привлекателните звезди, които имат целулит, предаде БТА.

 

Златна позиция печели Шарън Стоун, а след нея се нарежда музата на Уди Алън - Скарлет Йохансон. За да допълним изненадата ви споделяме, че на трето място стой едно модно величие, а именно Кейт Мос! Неините портокалови крака са документирани от фотографи на ревю на Луи Вюитон.

 

Следваща в класацията е Камерън Диас, която без задръжки разхожда целулита си по плажната ивица. След нея е стройната Мила Йовович, която наскоро стана щастлива майка на момиченце. По време на бременността Мила покачи много от теглото си, но с усилия успя да си възвърне добрата фигура. Е, почти се е справила, защото папарак успя да забележи и щракне Йовович с нейния целулит.

 

Шесто място за разкрепостената Саманта, или по-скоро Ким Катрал, която също заслужено намира място в класацията. Макар с портокалова кожа, Ким си остава утвърден секс символ и вдъхновителка за много жени.

 

Кейт Хъдсън е следваща в списъка, като неотдавна призна за целулитния си проблем и опитите си да се справи с липосукция. В последствие актрисата установи, че карането на колело е по-ефективно от каквито и да било процедури.

 

Осмо място за шоколадовата красавица Холи Бери. Тя, подобно на повечето жени, се сдоби със своя целулит след раждането на дъщеричката си.

Символ на съвършенството, но само в сериала "Отчаяни съпруги", Марша Крос неотдавна се прослави с тежкия си целулит. При нея проблемът започва от коляното и обхваща цялата предна част на бедрото. Въпреки това Марта е все така усмихната и ослепителната пред обектива.

 

Последна в целулитената класация е друга "отчаяна съпруга", а именно Ева Лонгория. Въпреки тези несъвършенства Ева си остава наша любимка - олицетворение на красотата и таланта в едно.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 18.04.2011|10:13
Нормално е и те да имат целулит, все пак са жени, а не извънземни. На снимките в списанията прикриват всички техни недостатъци и несъвършенства и карат обикновената жена да си мисли, че са идеални, а те никога няма да бъдат. Напоследък обаче, все повече започнаха да се разпространяват снимки на нашите идоли, на които се вижда, че те са именно като всички нас. Това пък възвърна самочувствието на много жени, особено в България, които си мислеха, че трябва да са перфектни като всички жени по телевизията и да започват диети непосилни за тях и вредни за здравето им. Мили дами няма идеални хора, всички си имаме недостатъци :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay