Малката Мос дебютира в модата

Сестрата на Кейт Мос застана пред камерата

Малката сестра на супермодела Кейт Мос - Лоти, направи своя моден дебют. Едва на 13 години, малката Мос позира пред обектива на фотографката на Vogue Andrea Carter-Bowman.

На снимките личи талантът на малката русокоска пред камера. Момичето изглежда нежно като ангел, а в погледа ѝ се чете увереността на новооткрита звезда. Дали ще поеме по стъпките на сестра си обаче, все още остава загадка.

Пред Daily Mail бащата на красавиците Питър Мос сподели: "Наистина е много рано за Лоти да навлиза в модата. Снимките бяха просто опит, от който да разберем дали тя може да се занимава с моделство, но не значат нищо повече. По време на заснемането, Лоти се забавляваше много, така че всичко мина по вода. Съдбата ще покаже какво ще се случва от сега нататък.”

Майката на сестрите Ингер също сподели мнението на своя съпруг, че е прекалено рано за малката ѝ дъщеря да започва работа като модел. Въпреки това, тя ще остави Лоти да прецени сама кога е готова да навлезе в този свиреп свят на красота и суета, и дали изобщо трябва да го прави.

12 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay