Най-пищните и завидни женски форми на Холивуд

Пищното е отново на мода

Най-пищните и завидни женски форми на Холивуд

Пищните дупета винаги са били магнит за мъжкото око. И представителките на Холивуд много добре знаят това. Колкото по-голямо, толкова по-секси! Хвърлете един поглед над класацията за най-атрактивни дупета на Холивуд, кой знае, може би вече нямаме нужда от диети, а просто от самочувствие.

На 10 позиция е прекрасната Джесика Алба. Всеки, които е гледал "Великолепната четворка" знае за какво става на въпрос. Във филма русокосото изкушение се появява на екрана в прилепнали по тялото и доста сексапилни дрешки.

Номер 9 – Меган Фокс. "Fitness magazine" обявява талантливата актриса за притежателката на най-сексапилните задни части. Но и без тяхна помощ, всички ние можем да се уверим в този неуспорим факт.

8ма позиция заема Джесика Бийл. Американската актриса и бивша манекенка е настояща любима на Джъстин Тимбърлейк. Изглежда известният изпълнител има добър вкус що се отнася до избора си на любовна партньорка.

Под щастливата 7ца се крие Ева Мендес. Позирайки гола за корицата на "Peta", актрисата ни показа привързаността си към животните и ... своите пищни форми. Кампанията станала обществено достояние в Rockefeller Plaza, но местните власти помолили организаторите да не разкриват точното време и място на събитието, с цел да избегнат навалицата от хора, която ще последва. Имат право, нали?

И номер 6 – прелестната Скарлет. Мис Йохансон притежава доста добре оформено и пухкаво тяло. Тя с гордост заявява, че е щастлива с формите си и не смята, че е склонна някога да понижи килограмите си.

Шакира заема позиция номер 5. През 2001г. дивата завладя музикалната сцена не само с гласови данни, но и с танцувални умения. Начинът по който къдрокосото момиче върти пищните си задни части я превърна в любимка на целия свят, особено що се отнася до сексапил.

На 4то място – Бионсе. Запазената марка на Мис Jay Z си остана терминът "bootylicious", а причината е очевидна.

В челното 3то място се вписва актрисата Хали Бери. С ролята си в "Парола: риба меч" шоколадовото момиче показа на света с какво разполага. През 2009г на екран се излъчи една доста смешна случка, когато Джейми Фокс шляпна по дупето госпожица Бери на сцената на " Spike TV’s Guy's Choice Awards". Ето това се казва забавно и спонтанно шоу.

Сребърна позиция за Ким Кардашиян. С многобройните си любовни истории и запис на секс касета, актрисата се издигна доста по пътя на славата. Тя често бива обект на обвинения, че е използвала хирургическа намеса за уголемяване на своето дупе. Разбира се истината не е известна на никой, а според звездата това са "просто нападки".

И победителка е Дженифър Лопес! Основоположничката на пищната тенденция, която беше една от първите знаменитости, осмелили се да разголят своите задни части с по-различни размери. Това нейно "бижу" притежава застраховка от 27 милиона долара и определено си струва всеки цент. Тя, като първата жена възвърнала славата на пищните форми, заслужава нашите искрени адмирации.

20 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay