Нестандартно за букетите

Все повече хора търсят китки от бонбони вместо цветя за подарък

Нестандартно за букетите


Един едновременно нетрадиционен и практичен подарък става все по-търсен в цветарските магазини – букет от бонбони.

Рени Михайлова, собственичка на такъв магазин, започнала да прави нестандартните букети като на шега – след като клиент я попитал защо нямат "цветя-бонбони". Сега самата тя признава, че се учудва от интереса, който те предизвикват.

Дали българите се опитват да зарадват любимите си жени с все по-нестандартни жестове, или главозамайващият скок в цените на цветята на този 8 март е изиграл роля, но на празника букетите от бонбони били разпродадени до един и дори се оказало, че има дефицит – много хора не успели да си купят.

Сега предстоят абитуриентски балове и Рени очаква да има голям интерес към вкусните аранжировки. И защо не. Освен че ще изглежда нетрадицинно, абитуриентката може да запази букета си за украса и от време на време да си подслажда живота, откъсвайки си по някое "цвете".

А и, като се замисли човек, всеки сам може да си аранжира такъв букет. С няколко бонбона, малко цветна хартия и повече въображение. Идеи може да откраднете от видеото горе.

5 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 08.06.2012|15:39
Аз все пак си заставам зад цветята и по-скоро тези които са живи. Когато подариш на някого живо растения той ще се грижи за него и ще си мисли за темб. Има и много готини начини да направиш такъв подарък. Например да купиш ето такива мънички кашпички които качват всичко без думи: http://modazacvetia.com/product/170/kashpa-best-wishes-806-07.html
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay