Няма скрито покрито: Появиха се необработени снимки на Антония Петрова

Няма скрито покрито: Появиха се необработени снимки на Антония Петрова

Много известни жени в нашата страна използват приложения за обработка, за да подобрят външния си вид на снимките си. Една от тях, Антония Петрова-Батинкова, известна още като Тоца, се превърна в обект на подигравки заради прекалената си употреба на тези филтри.

Петрова, която е Мис България 2009, изглежда прави всичко възможно да скрие възрастта си чрез различни козметични процедури и дигитална намеса. Въпреки многобройните естетични и пластични операции, на които се е подложила, тя все още разчита на фотошоп, за да изглежда по-млада и красива в публикациите си в социалните медии.

Интриги.бг откри необработени снимки на Антония, направени от кратко видеоклип, което тя не успя да редактира. На тези снимки нейната иначе гладка кожа и равномерен тен липсват, разкривайки тежкия грим, който носи. Потребителите в интернет се подиграваха с външния ѝ вид, сравнявайки го с клоунско облекло, неподходящо за детски рожден ден.

Наскоро Антония си направи ринопластика, вероятно за да подобри чертите на лицето си, и използва ботокс, за да изглади бръчките си, както и лифтинг на веждите. Дори и с тези подобрения, тя продължава да променя външния си вид с помощта на фотошоп програми. Някои хора се чудят колко ниско може да падне нечия самооценка, за да се наложи някой непрекъснато да променя външния си вид и да става обект на подигравки.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay