Обувка с висок ток е дамска чанта

Чанта с висок ток

Манията по обувки преследва огромна част от жените по света. Всяка уважаваща себе си дама, която може да си го позволи, има необозрима колекция от обувки в различен цвят и стил. Дизайнерски и не чак толкова. На някоя определена марка или купени по вдъхновение – всеки чифт има своята история и е безценно попълнение на женския гардероб.

 

Високите токове пък наистина водят до пристрастяване. Те подчертават женствеността на собственичката си и могат да се носят како в ежедневието, така и при по-специални случаи.

 

Има обаче някои редки моменти, в които токовете не са най-подходящото решение. И ако все пак сте привързани към заострения връх, може да го вземете със себе си, и то без да го обувате.

 

Дизайнерите от Azumi & David са помислили за всичко. Техният продукт позволява да надградите любовта си към високите токчета, но не като ги носите в дамската си чанта. По-скоро вместо нея.


Чантата е от естествена кожа и с къса дръжка. Отвътре има памучна подплата с един малък джоб – къде иначе ще си сложите червилото? Основата на аксесоара е истинска дамска обувка с ток, а цената му е 200 британски лири.


На нас ни се струва малко опасно да носиш на рамото си 10-сантиметров ток. Е, не е толкова екстремно, колкото опитите да ходиш с него по разместените улични плочки. Но все пак обувката-чанта носи своите рискове – ако не за притежателката ѝ, то за околните със сигурност. 

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 19.04.2011|12:43
Много добра идея за чанта с основа 10-сантиметров ток. Най-спокойно може да се използва от нас при самозащита. Аз съм любителка на дамските чанти и доста често си купувам. Малко е скъпичка за нашите стандарти, но нищо чудно скоро да се появи някоя имитация на тази и в нашите магазини.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay