Комбинацията от картина и обувка създава нов хибрид

Картина+обувка=?

В артистичния му дизайн на обувки, именно те са неговото платно. Движещата сила за създаване на нещо ново е идея, концепция или картина, която му идва на ум. Комбинацията от картина и обувка създава нов хибрид и дизайнът оживява.

 

Моделите му са скулптура, която можем да обуем и да носим. Те са живи и имат тела. Повечето от вдъхновенията му са извън "света на обувките" и придават на онези неща, които носим на краката си екстремна трансформация. Резултатът обикновено е хумористичен, с уникална гледна точка.

 

Друг аспект на създаването е реализацията. Всички модели са ръчно правени от него, в студиото му, а предизвикателното техническо развитие е ключът към даване на живот, и то по най-добрия начин.

 

Коби Леви - дизайнерът на най-живите обувки, правени някога. Завършил Bezalel – академия за арт и дизайн в Йерусалим през 2001 година, той създава отливки за краката ви. В момента работи на свободна практика и може би точно там се крие ключа на успеха му. Дизйнът на неговите модели обувки е плод на свободен ум, въображение и лекота.


Най-новата колекция е от обувки-животни. Изяществото на лебеда обхващащо петата ви, сякаш не вървите, а плувате. Патици, тукани и други птици ви оставят с усещането, че не вие стъпвате върху тях, а те ви носят по въздуха.

 

Повече думи са излишни, вижте сами и се потопете в дизайнерската фауна на Коби Леви.

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay