От Оскари към реклами

От Оскари към реклами

От Оскари към реклами

Порталът E! Online преди дни съобщи, че американската красавица Анджелина Джоли е сключила договор за милиони с френската модна линия Louis Vuitton.

 

По непотвърдена официално информация договорът е за 10 милиона долара за Джоли за участието й в лятната рекламна кампания на марката.

 

Интересното е, че много актьори, носители на Оскари, все по-често застават зад камерите именно за рекламна кампания.

 

Някои от по-известните от тях са:

 

Анджелина Джоли вече е участвала в рекламната кампания на японската козметика Integrate. Тогава е вече известна, но през 1992 година, когато не е получавала седем цифрени хонорари, красавицата се е снимала и в реклама за паста за зъби.

 

Въпреки известността си, и въпреки че рядко може да бъде видяна в реклама, Кейт Бланшет, носител на Оскар за поддържаща роля, е участвала в реклама на шоколадови сладки.

 

През 1998 година Ким Бейсиджър, носител на Оскар за ролята си във филма "Тайната на Лос Анджелис”, рекламира автомобил на Peugeot.

 

Актрисата Гуинет Полтроу, с Оскар за главна женска роля във "Влюбеният  Шекспир”, въпреки че в момента изгражда активно образ за здравословен начин на живот, може да бъде видяна в реклама на Martini.

 

Сега обаче тя е основно лице в рекламата на козметичната серия на Estee Lauder.

 

Алкохол, и по-точно отново Martini, е рекламирала и Чарлийз Терон, носител на Оскар също за главна женска роля. Тя обаче основно се снима в реклама на парфюми.

 

Интересен рекламен къс филм, посветен на германската железопътна компания Deutsche Bahn е в активите на Катрин Зита Джоунс. Той е бил заснет през 1990 година – 12 години преди тя да бъде наградена от американската киноакадемия за ролята си в мюзикъла "Чикаго”.

 

И знаменитата Никол Кидман, също удостоена с Оскар, участва в реклама и то не каква да е, а на също толкова известната марка - Chanel.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay