Пет кройки, шест цвята, една рокля

Мултифункционална рокля

Времето е променливо и горещите слънчеви лъчи се редуват с хладен вятър. Да не говорим, че с покачването на температурите, все повече ни се пътува. Ако и вие имате планове за уикенда, но се колебаете колко и какви дрехи да си вземете, ще ви зарадваме с това предложение.

 

Тази рокля от леко груба на пипане материя може да се носи по пет различни начина. Дизайнерите са използвали тънък вълнен плат, който е перфектен за непостоянната прогноза. Ако ви е много топло, сигурно предпочитате дреха без ръкави. Тогава просто увивате ръкавите около тялото си и ги връзвате на кръста си. Моделът е измислен добре, защото роклята изглежда така ушита - с шик панделка отзад. Няма как някой да разкрие вашата малка хитрина.

 

Вариантът с ръкави е по-къс и с увиснало деколте – подходящо решение за хладните пролетни вечери. Едновременно ще изглеждате елегантно, но и ръцете ви ще бъдат облечени, а не настръхнали. Ако пък скъсите ръкавите, но държите да сте с къса рокля и голямо деколте, може да ги хванете зад врата си. Дрехата струва 172 долара и се предлага в шест различни цвята.

 

Колко пъти сте си мечтали да носите малко дрехи, но постоянно да сте с нещо различно на своята почивка? Благодарение на тази рокля ще носите по-малко багаж и въпреки това ще сте облечени стилно и оригинално всеки път, когато излизате.  

0 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay