Последен шанс да се снабдите с любимите си продукти на FOREO на страхотни цени

- Шведската beauty-tech марка обяви увеличение на цените от юни -

Последен шанс да се снабдите с любимите си продукти на FOREO на страхотни цени

Шведският бранд FOREO обяви, че вследствие на световната икономическа обстановка предвижда увеличение на цените на продуктите си от 1 юни. Най-бързо разрастващата се beauty-tech марка в света е поредната, която се бори с тежките последици, които инфлацията и разкъсаната верига за доставки налагат на много компании. Основният приоритет на марката остава удовлетвореността на нейните клиенти, поради което FOREO ще ограничи до минимум увеличението, както и ще запази настоящите цени до 1 юни.

"Ние поставяме удовлетвореността на нашите клиенти над всичко останало и колкото и да се опитвахме да избегнем повишаването на цените, повече не можем да го отлагаме без да направим компромис с качеството на нашите продукти", обясни Борис Трупчевич, главен изпълнителен директор на FOREO, като допълни: "За нас прозрачността е топ приоритет и затова искаме да предупредим нашите прекрасни клиенти преди промените са влязат в сила. FOREO се ангажира да запази настоящите цени на foreo.com до 1 юни, като по този начин ще даде възможност на потребителите да се сдобият със желаните наши продукти за грижа за кожата преди скока на цените."

Иновативността на FOREO се крие в доказания опит на марката в създаването на продукти, които променят ежедневната грижа за кожата на милиони хора по света, като я правят по-лесна, ефективна и забавна. Шведската марка направи революция в начина, по който мислим за грижата за кожата, но и за стойността ѝ, тъй като нейните продукти са доказано добра дългосрочна инвестиция. Една типична процедура за лице, включваща авангардни технологии, може да струва до 250 долара (465 лева). Инвестиция в емблематичния топ продукт на марката LUNA 3 е равна на 199 долара (370 лева). Този обичан от знаменитостите, иновативен уред за почистване на лице осигурява видими и трайни резултати в грижата за кожата от уюта на собствения ви дом.

"Мисията на FOREO винаги е била да подобрява живота на хората. Марката ни е известна с това, че прави издръжливи висококачествени продукти, за които е доказано, че функционират безупречно и изглеждат красиви и като чисто нови, дори след 8 години употреба, със супер дълъг живот на батерията дори след толкова дълъг период", казва Трупчевич.

В България продуктите на FOREO могат да бъдат закупени на foreo.com, в Notino – в магазина в Paradise Center и онлайн на notino.bg, в Zlatna Ribka и в Arlen.

За да научите повече за най-бързо развиващата се марка в областта на технологиите за красота в света и да сте в крак с бъдещия растеж и иновациите ѝ, посетете сайта foreo.com или последвайте @foreo_bgr в Instagram.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay