Посрещнете Нова година с правилния грим

Посрещнете Нова година с правилния грим

Това е времето от годината, когато вероятно сте изправени пред куп съвети относно празничния сезон. Може би вече сте започнали да мислите за списъка си с подаръци и какви варианти за грим бихте могли да опитате през тези невероятни дни. Е, искаме да сме сигурни, че изглеждате бляскаво през новогодишната нощ — защото това е също толкова важно! И именно поради тази причина днес решихме да ви дадем някои съвети относно вашия грим на празника и ще обърнем по-специално внимание върху сенките – основен акцент във визията. Коя е основата на добрия новогодишен грим?

                 Преди да се развихрите с четките върху своето лице, трябва да нанесете основа. Бронзантът придава изразителност на контурите ви, докато правилният руж ще подчертае розовия ви тен и свежестта на кожата ви. Продължете след това с веждите. За да засилите изразителния си грим на очите, изтеглете, запълнете и подчертайте веждите си. Първо ги срешете с малка четка. След това очертайте контурите им с молив за вежди в подходящ за вас цвят. Накрая ги попълнете с подходяща пудра или помада за вежди.

                 Всичко това ще направи кожата на лицето ви повече от готова за следващата стъпка към бляскавата новогодишна нощ, а именно – поставянето на грима и най-вече сенките.

Подгответе своя новогодишен грим

                 След като сте нанесли правилно базата за лице, можете да преминете към връхната точка на стайлинга си за Нова година: вашия грим за очите. В тази стъпка нанесете основа, която ще накара сенките ви да блестят за по-дълго време. Можете да използвате леки кремообразни сенки за очи или да нанесете специална основа за сенки. За следващата стъпка изберете два нюанса (по-светъл и по-тъмен) и ги съчетайте добре върху клепача. Използвайте лек натиск и кръгови движения, за да нанесете продуктите равномерно. Накрая не забравяйте да добавите нещо блестящо – сенки, глитер или друг вид прах. Изберете и подходящ цвят, който да се съчетае с облеклото ви или някой елемент от него. Препоръчваме ви да залагате на палитра сенки за очи, защото в нея ще откриете множество цветове, най-често съчетани помежду си за една неотразима визия.

Не забравяйте да обърнете специално внимание и на вашите мигли. Започнете с нанасяне на спирала. За да подсилите външния си вид, можете дори да поставите изкуствени мигли. Най-естественият вид се постига най-добре чрез добавяне на единични изкуствени мигли на правилните места, вместо залепване върху пълна линия на изкуствени мигли. Това прави миглите ви да изглеждат по-пълни, но не и изкуствени.

Завършете визията си с бляскаво червило, отново подбрано спрямо нюансите на облеклото, с което смятате да бъдете. Можете да заложите на класическо яркочервено, което да привлече погледите върху себе си или пък да изберете нестандартен nude цвят. Към каквото и да се насочите, не забравяйте да го съчетаете умело с цвета на кожата си и вече поставения грим.

Вашата Новогодишна визия трябва да бъде преди всичко неотразима. През годините забелязваме, че всъщност сенките за очи са онова, което изпъква най-много в един такъв грим. Ето защо ви препоръчваме да се придържате към палитри за очи. Никога не е излишно да се сдобиете с още една, а това би било невероятен подарък за вас или ваш близък. Бъдете фантастични не само на празника, но и след него!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay