Прически 2023: 90-те и 70-те се завръщат

Решено е - 2023 г. ще е годината на големите промени, поне по отношение на прическите ни! През последните две години, пандемията и останалите световни проблеми промениха начина, по който изглеждаме. И докато тогава залагахме на по-леките промени във визията, то сега е моментът да излезем от всичко обичайно и да изпробваме нещо коренно различно... даже да прекалим!

Говорим за повече обем, повече дължина, по-големи къдрици, по-големи вълни и по-големи цветови трансформации -  така че се пригответе. Считайте 2023 г. за годината на завръщането на обемните къдрици от 70-те, рошавите стилове от 80-те, буйните обеми от 90-те и прическите от 2000-те, но подобрени.

Прическата на Рейчъл

Легендарната прическа може би празнува своя 28-ми рожден ден тази година, но както красотата непрекъснато доказва, всичко старо в крайна сметка отново става ново. Стилисти и фризьори на запад казват, че ще продължим да виждаме любимата прическа от 90-те години. Тя е подходяща за тънка/фина коса, защото ви кара да изглеждате така, сякаш имате повече слоеве в косата си, без да изглежда твърде тънка.

Небрежни вълни

Независимо дали сте с дълга или къса коса, тази прическа ще е една от най-обичание прз новата година. Тя обикновено изисква по-малко оформяне, което означава, че можете да изберете да изсушите косата си на въздух или със сешоар и пак да постигнете същия ефект.

"Накъсана"

Тази година може да очаквате също по-текстурирани прически, като този накъсан многослоен вариант. Многото слоеве създават този специфичен пернат вид каъо можете да добавите и бретон.

Къдрици във всякакви форми

Ето, че къдравите коси отново ще са на мода. Независимо дали са небрежни и прецино оформени с маша, този тип прически ще ви помогне да добавите така желания обем в косите си.

Стил от 70-те

Върнете се десетилетия назад и опитайте тези буйни къдрици и страничен бретон от 70-те. Хващайте ролките и започвайте!

Права коса с път по средата

Друг стил, идващ от 70-те е правата коса, разделена на път по средата. Виждаме как Ким Кардашиян превръща правата коса на Шер в по-модерна визия. За да постогнете ефетка, първо изправете косата си, а след това пригладете с олио за коса.

Кокове и високи опашки

Те рамкират лицето и добавят мека завършек към визията ви. Ще са ви необходими много фиби, за да можете да фискирате. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay