Пътеводител за подаръци: Alexander McQueen

Дядо Коледа ни носи подаръци от Alexander McQueen

Едно от най-големите имена в модната индустрия, това на дизайнерската къща Alexander McQueen, продължава да изненадва своите почитатели. За предстоящите коледни и новогодишни празници брандът е подготвил "пътеводител" сред аксесоарите си, от които стават чудесни подаръци за любимите хора. Доста луксозни подаръци!

Кожени портфейли, чадъри, шалове и бижута са сред предложенията, които лесно биха могли да се озоват опаковани в шарена хартия, пристегната с червена панделка. Присъстват запазените елементи на марката – черепите, както от текстил, така и от метал. Не особено подходящ символ за празнична атмосфера, но сме склонни да си затворим очите за тази малка подробност.

Чантите, които са най-добрите приятелки на жените, също присъстват сред бленуваните подаръци за края на годината. Няма по-подходящ повод за малко скъпа глезотия, която би зарадвала всяка жена, от посрещането на новата година. Повече информация за колекция 2012 можете да намерите от тук.

За рекламните фотоси в пътеводителя аксесоарите са аранжирани изключително интересно. Използван е бял восък, а снимките са в привлекателен готик стил. Вече е време да пишете писма на дядо Коледа. От всичките ви скъпи и луксозни желания поне едно ще стане реалност. И нищо чудно да носи инициалите A.M.Q.

8 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay