Сандра Бълок е жена на годината

Жената на 2010 година

Сандра Бълок е жена на годината

Американската актриса Сандра Бълок беше обявена за жена на годината и оглави класацията на най-интересните личности на 2010 година на сп. "Пийпъл".

 

Изданието подчертава, че годината е била доста сложна за 46-годишната Бълок.

Тя спечели първата в кариерата си награда "Оскар" за най-добра актриса за великолепното си изпълнение във филма "Сляпата страна". Ден преди това й бе връчена антинаградата "Златна малинка". Веднага след като й бе връчено най-престижното отличие в света на киното, Сандра Бълок разбра за изневярата на съпруга си. Звездата, която бе осиновила дете, стана самотна майка.

 

Междувременно хонорарите на актрисата нараснаха, увеличиха се и печалбите от филмите й.

 

Лентата "Предложението", заснета с бюджет от 40 млн. долара, донесе на създателите й 320 милиона долара. А "Сляпата страна" при бюджет 30 милиона долара - 310 милиона долара. Само за година Бълок спечели 56 милиона долара и оглави класацията на най-високоплатените актриси на САЩ, съставена от сп. "Форбс".

 

В класацията на сп. "Пийпъл" са включени 25 категории. Президентът на САЩ Барак Обама и съпругата му Мишел бяха обявени за съпружеската двойка на САЩ за 2010 година. А Сара Пейлин - за едрокалибреното оръдие на 2010. Натали Портман е определена като екранното бижу на 2010 година за ролята й на балерина в "Черният лебед", Ники Мира - за рап ренегат, Джеймс Франко - за многофункционална личност. Мел Гибсън пък попадна в залата на срама заради обвиненията в домашно насилие. В класацията на сп. "Пийпъл" са включени още певецът Рики Мартин и колежката му Кристина Агилера, както и баскетболистът Леброн Джеймс.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay