Съвети за ослепителна грива от любимите звездни фризьори

Тайните на Холивуд за винаги перфектна прическа

Съвети за ослепителна грива от любимите звездни фризьори

Без съмнение неведнъж сте изпитвали (не)благородна завист към звездите от червения килим и перфектния вид на прическите им. В случая обаче е важно да се отбележи, че знаменитите красавици все пак се възползват от услугите на някои от най-добрите от коафьорския бранш в световен мащаб.

И все пак не бързайте да унивате. Защото добрата новина е, че в тази статия ще ви разкрием безценни съвети за разкошна визия, дадени именно от любими звездни фризьори. А ето и какво споделят те.

Двоен обем
Андрю Бартън, работил със знаменитости като Джери Хол и Джулиет Люис, разкрива пред изданието Hello невероятно лесен и ефективен трик за постигане на дълготраен допълнителен обем. Той съветва да нанесете пяна върху влажна коса, да изсушите, след което отново да навлажните гривата си, да добавите още пяна и да изсушите още веднъж.

Лифтинг за лицето
Сплетете тънка плитка малко над линията на челото си и я закретете с помощта на малки фибички към останалата част от косата. Този трик, идващ отново от "кухнята” на Андрю Бартън, "повдига” визуално чертите на лицето, за да постигнете своеобразен лифтинг ефект.

Съвети за ослепителна грива от любимите звездни фризьори
Натурална защита
Пред онлайн изданието Health любимата гримьорка на знаменитостите, Боби Браун, споделя, че ненадминат за нея продукт, предпазващ от пагубното действие на сешоара, машата и пресата, е чистото арганово масло. В допълнение натуралният продукт дарява гривата и с ослепителен блясък.

Коса, докосната от слънцето
Отново Боби Браун разкрива пред същото издание и своите любими домашни продукти за натурално подчертаване на цвета, за да постигнете ефект на сякаш целуната от слънцето коса, а и да разредите боядисванията. Ако сте брюнетка, облейте гривата си с две чаши хладно черно кафе и след 10 минути отмийте с шампоан. Блондинките могат да използват три чаши охладен чай от лайка и 15 минути по-късно да измият косата си. За червенокоските пък своеобразната маска се състои от две чаши шипкова отвара, а времето за престой преди отмиване е 20 минути.

Мигновен обем и гладка грива
Ако сте сред дамите, които изправят косата си, но същевременно търсят и обем в корените, то предложението на Фил Смит, любимият коафьор на Миша Бартън, със сигурност ще ви заинтригува. Той съветва след като сте обработили гривата си с преса, да тупирате корените с гребен, като пропуснете най-горния пласт, който трябва да пада гладко за перфектен и лъскав завършек.

Съвети за ослепителна грива от любимите звездни фризьори
Перфектно подчертани къдрици
Пред австралийското издание на Vogue звездният фризьор Дейвид Бабай разкрива любимия си трик за естествено изглеждаща коса с красиво подчертани къдрици. Той съветва дамите да "минават” с маша само определени кичури, а не цялата грива. Именно този метод той прилага върху Сара Джесика Паркър и Оливия Уайлд.

Обезцветяване у дома
Ако желаете да премахнете настоящия нюанс боя от косата си, смесете 70-процентов етилов спирт и течен парафин в съотношение 3:1 и нанесете своеобразната маска върху косата си с масажни движения. След това покрийте с шапка за баня или найлон и нагрявайте с помощта на сешоар за около 10 минути.

Съвършена конска опашка
Идеалната височина, на която да разположите опашката си, е на нивото на най-изпъкналата част на скулите. Това разкрива звездният коафьор Маркус Франсис.

Съвети за ослепителна грива от любимите звездни фризьори
Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

39 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay