Те са повече от аксесоар

Най-"вкусните" чанти

Новата колекция дамски чанти на Kenzo е вдъхновена от десерта, покорил света - френският Macaron. Ако името на сладкиша не ви звучи особено познато, предричаме, че скоро ще се "запознаете" в "100 грама сладки" или в "Дар от богове".

 

В Ню Йорк дори си имат ден, посветен на сладкото изкушение от стрити бадеми и вкусове от ананас до ягода – цветовете ги издават!

 

Антонио Марас е дизайнерът на "вкусния" дамски аксесоар, напълно в крак с тенденциите при цветовете тази пролет и sugar-free при това.

 

Чантите са особено удобни, тъй като могат да бъдат носени както в ръка, така и през рамо. Единственият недостатък е, че сигурно няма да поберат всичките ни неща, а колекцията може и да не стигне до българския пазар. Винаги обаче можем да почерпим вдъхновение от световноизвестната марка или в най-лошия случай – да се утешим с десерта.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 20.04.2011|08:47
Много сладък и изкушаващ аксесоар. Не знам дали ще достигнат до българският пазар, но със сигурност ще изкушават много млади жени, които обичат да бъдат различни и да се обличат екстравагантно.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay