Трикове за гримиране, с които зъбите ви ще изглеждат по-бели

Трикове за гримиране, с които зъбите ви ще изглеждат по-бели

Колкото и да се опитваме да се грижим за зъбите си, храната, кафето, а и времето причиняват кариеси! Зъбите на всички стават жълтеникави с възрастта. И така, как знаменитостите успяват да имат толкова ярки, идеално бели усмивки през цялото време? Много от тях може да прекарват часове наред при зъболекаря, но има и други, които използват няколко прости трика за гримиране и резултатите са невероятни.

Ще ви дадем 6 съвета за гримиране, които могат да ви помогнат да имате визуално по-бели зъби. 

1. Носете червила в телесни цветове и подчертавайте устните си с молив в такъв цвят 

Трикове за гримиране, с които зъбите ви ще изглеждат по-бели

Очертаването на устните с молив е също толкова важно, колкото и самото червило. Когато подчертаете контура на устните, те изглеждат по-плътни и големи, а и червилото издържа повече време. Ако искате зъбите ви да се открояват и да изглеждат по-бели, използването на молив за устни в нюд нюанс е чудесна идея. Устните ви ще изглеждат по-плътни, а усмивката ви ще бъде много по-ярка. Правилният начин за нанасяне на молив за устни е следния: започнете очертаването на горната устна от средата и издължете линията настрани. За долната устна важи същото правило: започнете от центъра и издължете линията настрани. След това нанесете червило в същия цвят или 2 тона по-тъмно.

2. Носете хайлайтър

Трикове за гримиране, с които зъбите ви ще изглеждат по-бели

Този продукт ще ви помогне да подчертаете някои черти на лицето си, за да изглежда много по-ярко и жизнено. И това, разбира се, включва вашата усмивка. Някои от местата, където трябва да го нанасяте, са: върху костта над скулите, в горната част на носа и над горната устна. Ако искате също така да направите очите си да изглеждат малко по-големи, можете да поставите малко количество хайлайтър във вътрешните ъгли на очите си.

3. Красив тен

Трикове за гримиране, с които зъбите ви ще изглеждат по-бели

Вероятно вече знаете, че бронзантът може да ви помогне да получите ефект "целуната от слънцето" на кожата си. Но вероятно не знаете, че бронзовият тен може да накара и зъбите ви да изглеждат по-бели. Когато кожата е по-тъмна, зъбите изпъкват и изглеждат по-бели. Само внимавайте с количеството бронзант, за да не си направите нереален тен на кожата. 

4. Обърнете внимание на очите си

Нанасянето на правилния вид грим върху очите ви е от ключово значение за отклоняване на вниманието от зъбите. Някои от задължителните неща, за да постигнете това, са черна очна линия и много спирала. Що се отнася до сенките за очи, изберете сините нюанси (като светло синьо, лилаво, зелено или тюркоазено), които ще създадат по-голям контраст със зъбите и ще накарат очите ви да изпъкват. Избягвайте оранжевите цветове, защото те могат да накарат зъбите ви да изглеждат по-жълтеникави.

5. Носете синьо червило

Това е съвет, който гримьорът на Бионсе, сър Джон, използва от известно време, за да направи усмивките на знаменитостите да изглеждат по-бели. За него ключът към ярка, бяла усмивка е избирането на червила със сини нюанси или студени нюанси. Ако искате да бъдете смели, можете да изберете лилаво. Ако предпочитате повече класически вариант, изберете черешово червено със синя основа или телесен цвят с кафяви отенъци или дори фуксия нюанси. Всички тези нюанси ще контрастират със зъбите ви и ще ги накарат да изглеждат много по-бели. Както при сенките за очи, избягвайте оранжевите или медни червила, защото те ще направят зъбния ви емайл с жълтеникав оттенък.

6. Носете много гланц за устни

Трикове за гримиране, с които зъбите ви ще изглеждат по-бели

Блясъкът за устни е идеалният инструмент, който прави устата ви да изглежда по-ярка и плътна. И разбира се, за да изглеждат зъбите ви по-бели. Преди да го нанесете, важно е да овлажните добре устните си с балсам. След това сложете червило със синкави нюанси и накрая нанесете много блясък, особено около средата на устните си. Правейки това, не само устата ви ще изглежда по-ярка, но и зъбите ви ще изпъкнат.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay