Шаблони за холивудски вежди

Малък трик за идеално изписани вежди

Шаблони за холивудски вежди

На въпроса "Кои са най-красивите жени на планетата?", всеки има строго индивидуален отоговор, съобразен с личното си усещане за естетика и критерии за отлична външност. Вгледайте се внимателно в лицата на вашите фаворитки. Не изглеждат ли като сътворени от ръцете на талантлив художник? Всичко е съвършено в най-дребен детайл – устни, носле, скули, очи и разбира се, вежди. За да се сдобиете с идеално оформени вежди не е необходимо да сте специалист в техниката на грима, нито да се заигравате с фотошоп. Трябват ви само най-обикновени пинсети и добър комплект с шаблони за вежди. В няколко прости стъпки, усилията ви ще бъдат възнаградени с приятен за окото резултат.

Шаблоните изглеждат като обикновени картончета с отвор във формата на перфектно изваяна вежда. Ще ги откриете във всеки специализиран магазин за козметика. Предлагат се в комплект от по няколко чифта в различна форма. Така най-лесно ще откриете тази, която пасва максимално добре на вашия овал лице и същевременно ви удовлетворява като търсен ефект. Допълнителен плюс на шаблоните е и това, че са пригодени за многократна употреба – не се лепят и не се захабяват бързо. Ето как да ги използвате и на практика:

1. Почистете лицето и веждите с подходящ продукт.

2. Поставете внимателно шаблона върху веждата и се постарайте да го напаснете в естествена за овала на лицето форма. Златните правила при оформянето на красиви вежди важат и тук. Вътрешната линия на веждата трябва да съвпадне с външната линия на нослето.

Шаблони за холивудски вежди 3. Внимателно попълнете отвора на шаблона с молив или сенки за вежди.

4. Фиксирайте с прозрачна спирала за вежди или с четчица за вежди, която предварително сте покрили с лак за коса. Така веждите ви ще останат в желаната форма през целия ден.

5. Отстранете шаблона и отскубнете с пинсета косъмчетата, които излизат извън очертанията му.

6. Зачервените участъци третирайте веднъж с лосион за дезинфекциране и втори път с крем за успокояване на кожата.

201 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay