Бляскави малки тайни

Няколко бързи идеи за вашата визия, които ще обикнете

Бляскави малки тайни

Всички се възхищаваме на безупречната визия на холивудските звезди. За да постигнем същия ефект не винаги е нужно да прекарваме часове в beauty-салона, нито да използваме тонове скъпа козметика.

Предлагаме ви няколко малки трика, които ще разнообразят външния ви вид и ще добавят капка звезден блясък към стайлинга ви.

Бляскав трик № 1


Не се задоволявайте да носите косата си единствено пусната. Можете да я направите на ситни плитчици и да я вържете на висока опашка. Както малката модна икона Уилоу Смит, например.

Бляскав трик № 2

Купете си изкуствени мигли. Пърхането с очи е винаги на мода, а и с тези красиви допълнения камерата, гарантирано, ще ви заобича още повече.

Бляскав трик № 3

Плътните вежди придават форма на лицето. Така че не се страхувайте да предприемете тази стъпка, както е направила Камила Бел.

Бляскав трик № 4

Най-лесният начин да постигнете зашеметяваща визия е като се доверите на наситен цвят червило. Препоръчваме ви вечно актуалното класическо червено.

Бляскав трик № 5

Използвайте продукти за коса с бляскав ефект. Освежават прическата, а освен всичко друго, са подходящи и за всякаква дължина.

7 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay