Къде да заведеш половинката си на Свети Валентин?

Къде да заведеш половинката си на Свети Валентин?

Все по-трудно става да изберем къде да заведем половинката си за празника на любовта. Ако сте заедно от дълго време, то вероятно всяко място ви е добре познато и се чудите с какво ново и различно да я изненадате... 

Ето някои интересни предложения, които подбрахме, за да улесним мъжете, в избора им как да направят празника запомнящ се.

1. Заведи я там, където сте се  срещнали за първи път – Заведи я на мястото, където сте се запознали или там, където е била първата ви среща, за да си припомните как е започнала вашата приказка. Не се изисква голяма подготовка, но всяка жена би оценила жеста. Подарете й букет от любимите й цветя и малко подаръче, показващо внимание.

2. Изненадай я вкъщи- Разпръсни листенца от рози по пода, приготви любимата й вечеря. Никоя жена не може да устои на мъж, който е вложил толкова старание и усилия само за нея. За да бъде изненадата още по-специална и лична, поднеси торта с лично послание или снимка. Можеш бързо да поръчаш и онлайн.

Къде да заведеш половинката си на Свети Валентин?

3. Остави плюшено мече пред вратата й – вместо да й казваш къде ще ходите довечера, изненадай я, като оставиш плюшено мече пред вратата й с бележка "Довечера ще те взема в .... часа, облечи се (топло/елегантно/удобно)”. А къде ще я заведеш, решаваш ти. Може да направиш резервация в любимия ви ресторант, да отидете на кино или боулинг, или да хапнете някъде навън, ако времето го позволява.

4. Направете нещо ново - готварски курс или урок по танци - Какво по-романтично от уникално занимание, което не бихте направили в нито един друг ден от годината? Освен, че ще научите нещо ново, ще създате спомени за цял живот.

5. Романтичен филмов маратон - Вземете пуканките и се настанете на дивана за вечер, изпълнена с любимите ви филми. Избери колекция от филми, които знаеш, че тя харесва.

6. Заведи я на кънки -  Има причина, поради която двойките винаги се качват на пързалката в любимите ни филми- това ще ви накара да се забавлявате заедно и да се посмеете на това кой ще падне повече пъти на леда. След това може да се стоплите с любимото вино.

7. Романтично бягство през уикенда на СПА или в планината - За тези, които търсят бягство от оживения град, няма нищо по-хубаво от тих, романтичен уикенд в планината. Има много забавни дейности като ски, които ще ви държат активни. Можете да се забавлявате като правите снежен човек или да се включите в битка със снежни топки. Възползвайте се от офертите за двойки - отидете на релаксиращ масаж за двама или цял ден в СПА центъра.

8. Конна езда - Язденето е невероятно забавно, особено ако никога не сте го правили досега. И кое момиче не мечтае за принца на белия кон?! Той може и да не е бял, но изживяването си струва. Това е още едно приключение, което ще остави спомени и ще ви накара да се забавлявате заедно.

9. Отидете да хапнете торта

Едва ли има жена, която не обича сладко. Ако си нямате любимо местенце за такива изкушения, може да пробвате някоя от сладкарниците на "Неделя". Идеалното място да се потопите в уют и да се отдадете на сладки моменти само за вас двамата.

Което и от предложенията да избереш, важното е да го направиш от сърце и да се съобразиш с нейните предпочитания. Тя ще оцени всеки един жест, стига да е направен с внимание и любов.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!  

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay