Пешеходен поход в столицата

Живей активно!

Опитвам се да не стоя на едно място и офис-животът да не се отрази на фигурата ми. Ходя пеша, когато мога, но не ми остава много време за това. Една инициатива в столицата подсеща всички хора като мен да се поразтъпчат малко, било то и за един ден.

 

На 19 юни 2011 г. хиляди пешеходци и велосипедисти ще тръгнат на своеобразен поход под мотото "Живей Активно!". Събитието се организира за шеста поредна година и този път е по-мащабно от преди. Първоначално ще се преодолее разстоянието от театър "София" до НДК посредством колела, което започва в 9:30 ч. След това от пилоните на НДК в 10:00 ч. участниците ще поемат по бул. "Витоша" към южния парк. Там на 12 сцени ще бъдат организирани различни спортни демонстрации, състезания, концерти и игри, свързани с балансираното хранене и здравословния начин на живот.

 

Сред активностите, в които хората ще могат да се включат заедно с цялото си семейство, са латино танци с ансамбъла на Нешка Робева, волейбол с Евгени Иванов - Пушката, уроци и демонстрации по зумба, кубински танци, акробатичен рокендрол. За участниците в "Живей Активно!" 2011 са организирани още турнири по тенис на маса, футбол, минифутбол, хип-хоп, волейбол, надбягване на три крака, дресура на домашни любимци, както и различни конкурси – кулинарен, фрийстайл пеене, за пеещо куче, за танцуващо бебе.

 

Всички желаещи да се включат в спортните турнири ще имат възможност да заявят своето участие след 6 юни на facebook страницата на "Живей Активно!".

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay