Лейди Гага с изненадващо стилни селфита

Изисканост и семплост разкрива Лейди Гага чрез новите си снимки, с които заля социалните мрежи

Два дни преди поредния си концерт Лейди Гага, чието истинско име е Стефани Джерманота, предпочете да прекара един спокоен уикенда у дома, като го оползотвори в домашна фотосесия.

28-годишната певица е предпочела да повери на папараците заснемането на екстравагантните ѝ костюми. Затова, благодарение на новия снимков материал от личния ѝ Instagram, я виждаме в по-интимна светлина. На снимките тя позира с винтидж визия и в компанията на любимия си френски булдог Азия.

Гага, която е привърженик на провокативните аутфити, ни изненада не със силно разголена плът и ексцентрични аксесоари, а с черен дантелен корсет, какъвто всяка изискана жена мечтае да притежава в своя гардероб. Освен него на снимката ясно се виждат и двете татуировки, нарисувани на бицепса ѝ: част от текст на немския писател Райнер Рилке и обръщението, дадено от самата Гага на нейните фенове през 2010 г. - "Малки чудовища”.

Лейди Гага с изненадващо стилни селфита

На друг кадър от Instagram певицата е заложила на черна, вдигната високо фризура и няколко модни, напомнящи на 50-те години на миналия век елементи. Чрез падащите свободно обеци и големи слънчеви очила певицата признава афинитета си към по-семплите, но изключително женствени аксесоари. Друга черна дантелена дреха Гага умело е прикрила с широко разперено розово ветрило, покрито в краищата с бели пера.

Лейди Гага с изненадващо стилни селфита

Джерманота не се срамува да се покаже пред почитателите си дори и в най-интимните си моменти - по време на удобна дрямка на дивана. На снимката госпожицата е пременена в елегантен сатенен халат в цвят пепел от рози с избродирани по ръбовете нежни дантели.

На показ е изложен и златен венец, който се е килнал на една страна върху черната ѝ коса. В кадъра изпъкват и релаксиращата до нея Азия и "пернатото” розово ветрило от горната снимка. До тях лежи и един от любимите и на двете дами аксесоар - перлена оргърлица. Слава богу, този път Гага е решила да не привлича вниманието на активистите от PETA (неправителствена организация за правата на животните - бел.ред.), като окичи животното със своите бижута.

Лейди Гага с изненадващо стилни селфита

В момента Лейди Гага е на световното си турне (artRave: The ARTPOP Ball), на което представя последния си студиен албум, озаглавен "The ArtPop". То ще продължи до 24 ноември 2014 година, като финалът ще бъде отбелязан в Париж, Франция.

Ако сте любопити да видите още лични снимки на звездите, може да посетите страницата на Jenite.bg във Facebook.

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



9
Не е посочен 09.07.2014|14:13
Наистина е много противна жена
8
Не е посочен 09.07.2014|14:12
Не мисля , че са стилни , но поне са по - нормални
7
Не е посочен 09.07.2014|12:59
Като се има предвид каква е луда , тези наистина могат да се нарекат стилни селфита
6
Не е посочен 09.07.2014|12:58
Много е неприятна , но какво да се прави .
5
Не е посочен 09.07.2014|11:57
Да,и на мен не ми харесаха,но аз по принцип не я харесвам нея,прекалено е луда за вкуса ми.
4
Не е посочен 09.07.2014|11:56
Стилни ли?!!!
3
Не е посочен 08.07.2014|20:12
Е това , че са нормални е достатъчно интересно
2
Не е посочен 08.07.2014|20:12
Бих казала , че са изненадващо прилични .
1
Не е посочен 08.07.2014|19:44
Нищо особено , но както и да е.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay