Лидерът в грижата за кожата FOREO празнува своя 8-и рожден ден

Иновативната компания завладя сърцата на 30 милиона потребители по цял свят, спечели над 225 глобални награди и продължава да чертае бъдещето на индустрията

Лидерът в грижата за кожата FOREO празнува своя 8-и рожден ден

Този месец шведският козметичен и технологичен бранд FOREO празнува своя 8-и рожден ден. Преди броени седмици компанията получи признание и печат за най-добър премиум бранд за козметични устройства в света от Lookfantastic и се затвърди като най-горещото устройство за грижа за кожата, достигайки 160 200 000 TikTok гледания. За осем кратки години FOREO премина от нула до мултимилиарди, спечели над 225 награди в световен мащаб, откри футуристично съоръжение в Китай, както и Институт за научноизследователска и развойна дейност с покриви със слънчеви панели, детски заведения за фитнес за своите служители, отвори 20 глобални хъб центъра и офиси на 6 континента и се изкачи до марка номер 1 в грижата за кожата в света.

Лидерът в грижата за кожата FOREO празнува своя 8-и рожден ден

Основана от визионера Филип Седич, който е собственик на над 200 регистрирани патента, FOREO преобръща стандартите за красота от самото си създаване през 2013 г. и не спира да се развива. През 2020 г. на всеки 10 секунди се продава 1 устройство FOREO, а марката бързо се превърна в синоним на "перфектния инструмент за грижа за кожата".Само по време на Черния петък през изминалата година в рамките на 24 часа FOREO успя да продаде над 2 милиона устройства LUNA на foreo.com и въпреки пандемията регистрира над 30% увеличение на онлайн продажбите си. Компанията има амбициозна цел, която е ключова за цялата индустрия – да я приближи към бъдещето на красотата, а именно технологиите в козметиката.

Лидерът в грижата за кожата FOREO празнува своя 8-и рожден ден

"Когато стартирахме през 2013 г., всичко, което имахме, беше един невероятен новаторски продукт и една мечта. Оказва се, че това е и всичко, от което наистина се нуждаете, за да успеете. Днес FOREO присъства в над 80 държави, има екип от 3000 служители и е призната като "златен стандарт" от 30 милиона клиенти по целия свят и това е нещо, което наистина си заслужава да бъде отбелязано, тъй като FOREO празнува своя 8-и рожден ден", коментираБорис Трупчевич, главен изпълнителен директор на FOREO.

Уникални продукти за първокласна грижа за кожата

Благодарение на своето иновативно ДНК, шведската компания FOREO е създател на първото в света силиконово устройство за почистване на лице, което лансира през 2013 г., често сравнявано с марката Apple, но в индустрията за грижа за кожата. Днес LUNA е най-копираният козметичен продукт в глобален мащаб и това е показателно за успеха му. В края на 2019 г. безпрецедентно съдебно решение в Шанхай отсъди обезщетение от 3 милиона китайски юана за марката, което е най- високата такава сума за фалшифициране на дизайн в Шанхайския съд за интелектуална собственост. Тази огромна победа не само даде тласък на усилията на компанията във войната срещу фалшификаторите, но даде тон и на други, които срещат същия проблем.

Лидерът в грижата за кожата FOREO празнува своя 8-и рожден ден

FOREO е иноватор в областта и така променя индустрията.Най-известните ѝ продукти са LUNA 3, UFO 2 и BEAR – елегантни, но мощни устройства, които ви предоставят цялостна грижа за лицето само за 6 минути. Изборът на редица знаменитости, LUNA 3, е най-меката и хигиенична силиконова четка за лице в света и осигурява дълбоко, но нежно почистване, като гарантира, че повърхностният слой на кожата ви остава здрав и ненаранен. В комбинация с UFO 2който е носител на редица награди, и BEAR, микротоковото устройство за тонизиране на лицето, кожата ви изглежда младежка и сияйна за минути. Продуктите LUNA 3 и UFO 2 са абсолютни бестселъри, а BEAR е най-новият продукт на компанията, който има и най-високи темпове на растеж през последната година и бързо настига успеха на своите предшественици. Въпреки това, научният екип от института FOREO вече работи по следващата голяма изненада, която отново ще бъде уникална по своята функционалност, страхотно качество, издръжливост и предимства, които предоставя.

Лидерът в грижата за кожата FOREO празнува своя 8-и рожден ден

FOREO отвежда своите лоялни клиенти на пътешествие във времето, тъй като нейната модерна технология "изтрива" годините от лицата им, връщайки ги във времена, когато са се чувствали най-красиви. Със своите над 30 милиона продадени продукта марката разкраси лицата и дари усмивки на своите клиенти милиарди пъти, изваждайки на показ истинския им вътрешен блясък и карайки ги да изглеждат и да се чувстват по-млади.

Лидерът в грижата за кожата FOREO празнува своя 8-и рожден ден

Още по-големи планове за бъдещето

FOREO е синоним на бъдещето и като такъв се впуска в поредно приключение, наречено "SkinposiTVty" и включващо поредица от предавания за пазаруване на живо в социалните мрежи на марката. Те се излъчват всеки петък през месец юли и можете да ги гледате в Youtube, Facebook и Instagram. А в допълнение към специалните оферти на foreo.com и предизвикателството в социалните мрежи, по случай своя рожден ден, FOREO ви дава шанс да надникнете "зад кулисите" на производствения процес. Така ще разберете повече за нейната история от лицата на компанията – от R&D експерти до супергерои в обслужването на клиенти.

FOREO прогнозира двуцифрен ръст през 2021 г. и има за цел да го увеличи още повече през следващите две години. През четвъртото тримесечие на 2021 г. компанията ще пусне нов продукт, който включва ултра-персонализирано изживяване и индивидуален подход към грижата за кожата, който ще промени представата ви за натуралната красота - комбинирайки всички основни тенденции, които можем да очакваме от сектора тази година, като отново поставя високи стандарти за индустрията за красота, които тя да следва. Плановете на компанията за 2022 г. са дори по-големи, като заедно със своето дъщерно дружество FAQ Swiss се очаква да засили присъствието си при линиите устройства за орална грижа, както и за грижа за кожата на професионално ниво.

В България продуктите на FOREO за грижа за кожата могат да бъдат закупени на www.foreo.com, както и от магазина на Notino в Paradise Center и онлайн на www.notino.bg.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay