Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 27

 Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 27

Време е за СЛЕДколедни подаръци! Ние от Jenite.bg ви каним отново под нашата елха, защото там има още много изненади! Да, ние удължаваме Коледа до края на годината! До 31 декември всеки ден в профила на Jenitebg ще намирате купища награди!  

Представяме ви продължението на нашия Коледен календар, който ще ви предостави възможността да печелите вълнуващи награди всеки ден. Подаръците са подготвени специално за вас с любезното съдействие на нашите прекрасни партньори. 

Как да се включите? 

От 1 до 25 декември публикувахме по една игра в нашия Instagram профил ВСЕКИ ДЕН !! До момента зарадвахме десетки от вас с атрактивни подаръци и ви заредихме със солидна доза коледно настроение. Но тъй като не ни се искаше да спираме да ви изненадваме, решихме да продължим с наградите до края на годината!

ОЩЕ СЕГА влезте в профила на Jenitebg, защото сменяме правилата и от 26 до 31 ще имате възможността да се включите в още много игри с награди!

Ден 27

Двадесет и седмият Giveaway за месец декември е предоставен от дългогодишния треньор на кучета Асен Аролски. Трима от вас ще имат възможността да спечелят по неговата чисто нова книга "Тайната рецепта за послушно куче”.

От това какво ни е необходимо да знаем преди да се сдобием с куче до това как да го обучим правилно, то най-добрият приятел на човека изисква много грижи и търпение. Книгата е задължителна  за всеки, който иска да има възпитано куче. В нея ще откриете над 300 полезни практически съвета, които ще ви научат как да се справите с поведенческите проблеми, социализацията, хигиенните навици и още много други.

За да се включите в играта трябва да харесате поста, да последвате профилите на Jenitebg и aatraining_club в Instagram и да отбележите в коментар под публикацията двама приятели, с които заедно разхождате своите кучета.

Кои всъщност са AA Training Club?

Асен Аролски e второ поколение професионален треньор на кучета. Той има дългогодишен опит в обучението на домашни кучета. Бил е водещ на редица събития, уебинари и демонстрации по дог фризби в цялата страна. Неговата мисия е да помогне на колкото може повече хора и кучета да бъдат НАЙ-ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ! 

В са събрани над 60 години комбиниран опит, натрупани от него и неговият баща. Всички съвети, които ще откриете в нея са изпитани лично от тях и са написани с единствената цел - да направят света по-добър за кучетата и техните стопани.

Каква ще бъде наградата?

Трима от вас ще имат възможността да спечелят книгата на Асен Аролски "Тайната рецепта за послушно куче”.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay