Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 25

Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 25

Време е за коледни подаръци! Ние от Jenite.bg ви каним под нашата елха, за да превърнем заедно дните до най-светлия празник в магична приказка, изпълнена с усмивки! 

Представяме ви нашия Коледен календар, който ще ви предостави възможността да печелите вълнуващи награди всеки ден. Подаръците са подготвени специално за вас с любезното съдействие на нашите прекрасни партньори. 

Как да се включите? 

От 1 до 25 декември ще публикуваме по една игра в нашия Instagram профил ВСЕКИ ДЕН ! Под елхата на Jenite.bg ще откриете разнообразни награди, които ще ви изпълнят с коледно настроение. Успех на всички!

Ден 25

Последният Giveaway за месец декември ни подарява дългоочаквана наслада от Leonidas. Трима от вас ще имат възможността да опитат луксозен белгийски шоколад под формата на изискани кутии с шоколадови бонбони и вълнуващ коледен календар, пълен със сладки изкушения.

Коледа винаги ни предразполага да похапнем нещо сладко! Нека го направим както трябва - с превъзходен белгийски шоколад в луксозна опаковка.

За да се включите в играта трябва да харесате поста, да се абонирате за профилите на Jenitebg и leonidasbonboni в Instagram и да отбележите в коментар под публикацията 2-ма приятели, с които обичате да се подлагате на разкрасителни процедури!

Кои всъщност са Leonidas?

И днес и в миналото, белгийският шоколад е стандарт, по който се измерват всички други шоколадови изделия. Дори швейцарците, които се считат за абсолютни професионалисти в шоколада, внасят основната рецепта и ключови съставки от белгийския и френския шоколад. A какво е Leonidas - символ на качество и неповторим вкус вече 100 години!

Леонидас изгражда компанията си въз основата на много силни принципи - традиция и качество, които се следват до днес.

Открийте защо Leonidas е предпочитаната марка шоколади в Белгия и налична в повече от 1300 магазина по целия свят! Насладете се на уникалното съчетание между вкус и качество.

Всичко започва, когато основателят на компанията - Леонидас Кестекидес, гръцки шоколатиер, роден в Кападокия, иска да "разпръсне щастие” по света. На 17-годишна възраст заминава за САЩ, където започва да учи шоколатиерски занаят. През 1858 г. той се премества в Париж, където още десетилетие се занимава с изкуството на производството на шоколад. През 1910 г. той демонстрира шоколадовите си изделия на Световния панаир в Брюксел, за което получава бронзов медал. Същата година Леонидас отваря първата си чайна, където освен горещи напитки, започва да сервира и шоколадови изделия, които бързо се превръщат в легенда.

Каква ще бъде наградата?

Един от вас ще спечели Bijoux Двуетажна Кутия с Шоколадови Бонбони Leonidas.

Вторият от вас ще спечели Коледен календар "Advent".

Трета награда е Коледна кутия Dora.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay