10 великденски филма за деца

Списъкът с великденски филми за деца може да не е толкова дълъг, колкото детските филми за някои други празници, но тези, които съществуват, не бива да се пренебрегват. Великденските филми за деца, които можете да гледате покрай празника, са стоплящи сърцето и обикновено имат сюжетни линии, на които цялото семейство може да се наслаждава.

Ако търсите забавни великденски филми за деца, които да гледате със семейството си този уикенд, или просто искате да се потопите в пролетния дух, имаме няколко предложения за вас. Тези 11 филма или са съсредоточени върху празника, или върху пролетта или зайчетата, така че са перфектни за този период от годината.

1. "Ледена епоха: Търсенето на яйцето"

Нашето любимо стадо от ледниковата епоха се впуска в дръзка спасителна мисия, която се превръща в първото в света търсене на яйца. "Ледена епоха" е любим филм на малки и големи, така че е много подходящ за случая. 

2. "Скок-подскок"

От създателите на "Аз проклетникът", тази комедия с участието на Е. Б., проследява Великденския заек, който решава да преследва мечтата си да стане барабанист на рок банда.

3. "Зайчето Питър"

Заекът Питър и семейството му сеят хаос с надеждата да си върнат имението на стария Макгрегър и привързаността на тяхната съседка Беа.

4. "Зайчето Питър 2"

Питър и неговото заешко семейство напускат градината на Томас и Беа и отиват в града. Когато изпадат в беда, Питър се нуждае от помощ от стари приятели, за да спаси положението.

5. "Зоотрополис"

В изцяло животинския град Зоотрополис, полицай Джуди Хопс, първото зайче в полицейските сили, е решена да се докаже. Ето защо тя се възползва от шанса да разкрие случай, дори ако това означава да си партнира с лисица-измамник Ник Уайлд, за да разкрие мистерията. 

6. "Чудната петорка"

Епично приключение на група герои с необикновени способности. Когато зъл дух се опитва да превземе света, безсмъртните Пазители трябва да обединят сили, за да защитят надеждите, вярванията и въображението на децата навсякъде. Великденският заек е сред главните герои, което прави това любимо на всички филмче подходящо и за великденските празници.

7. Единственият и неповторим Айвън

Адаптация на наградената книга за една много специална горила, "Единственият и неповторим Айвън" на Дисни е незабравима приказка за красотата на приятелството, силата на визуализацията и значението на мястото, което човек нарича дом.

8. "Мечо Пух- Пролет с Ру"

Пчелите жужат, цветята цъфтят и Ру, Пух и Тигъра са готови да се смеят и играят. Но Зайо очаква всички те да останат вътре, докато не приключи и последното пролетно почистване. Може ли нещо – или някой – да промени заешкия ум?

9. "Уолъс и Громит: Проклятието на заека"

След като започнали своя бизнес за борба с вредителите, Уолъс и Громит трябва да спасят деня, когато се появява звяр, който хапе зеленчуци, опустошава града и заплашва местната конкуренция. 

10. "Това е Великденския бигъл, Чарли Браун!"

Линус е сигурен, че Великденското гонче ще донесе яйца за всички тази година, но останалата част от бандата е скептично настроена. Поемайки нещата в свои ръце, Пепърминт Пати и Марси се опитват да направят великденски яйца, докато Луси организира частен лов на яйца.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!


0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay