10 качества, които правят жената Телец уникална

Вижте кои качества правят жените от тази зодия уникални

10 качества, които правят жената Телец уникална

Жената Телец е последователна и винаги се придържа към принципите си. Тя е привлекателна, но често това нейно качество се комбинира с изключително труден характер и всеки, който има допир с нея е в сериозна опасност.

1.Има собствено мнение, което никой не може да промени


Тя прави точно това, което иска и когато тя е решила, че нещо е така, то нямате абсолютно никакъв шанс да я убедите, че тя е в грешка. Дори да си стои кротко и да кима с глава, докато вие ѝ налагате своето мнение и своята гледна точка, след това тя ще отиде и ще направи точно това, което е решила и вашите думи нямат никаква тежест върху мнението ѝ.


2.Внимателна е при избора си на партньор


Тя знае какво иска. Предварително е съставила критериите си за мъж и ако той не отговаря на тях, тя не би губила времето си и не би му позволила да стигне далеч в отношенията си с нея. Ако тя не се чувства задоволена в отношенията с партньора си, то гарантирано ще си тръгне, без да изпитва никакво чувство за вина.


3.Упорита е


Нейната упоритост може да стане неразумна. Тя изглежда предпазлива, но всъщност много добре знае какво иска и как да го получи. Когато е решила, че ще притежава нещо, тя е много упорита и ако трябва ще плаче, ще заплашва, ще крещи, ще хвърля предмети, но в крайна сметка тя ще получи това, което е искала.


4.Спокойна е, но когато е ядосана…


Жената Телец е спокойна, но ако прекалите с търпението ѝ и успеете да я ядосате, то трябва да сте готови или да се предадете или да избягате. Когато е ядосана, става опасен враг. Тя ще използва всяко оръжие по възможно най-добрия начин, за да си отмъсти.


5.Уважава избора си


Тя приема партньора си с всичките му недостатъци и съумява да го обича заради тях. Тя не се влюбва в пари и коли, а в хора. За нея е изключително важно мъжът до нея да бъде изградена личност и да има на какво да я научи.


6.Не е отмъстителна, но…


Отмъщението не е в стила ѝ, но ако предадете доверието ѝ вие сте изгубен. Тя не би позволила около себе си да има недостойни хора. Жената Телец може да търпи дълго, всичко да разбере, но има неща, които макар че не е злопаметна, никога не би забравила.


7.Твърдоглава е


Пред нея няма стени, които да не може да разбие. Когато тя си науми, че ще направи нещо няма сила на света, която да е способна да я спре. Ако една врата не се отваря с ритник, то тя ще я разбие с глава, но бъдете сигурни, че тази врата ще бъде отворена, щом дамата от този зодиакален знак е решила така.


8.Не е стеснителна


Тя отлично владее разговорите. Знае как да се държи във всяка ситуация, без предварително да е съставила план за нея. Не можете да я притесните, тъй като тя може умело да се измъкне от неловки ситуации. Тя има развит ум, който винаги използва.


9.Стилна е


Отличният ѝ характер си проличава в абсолютно всичко. Тя не залага на голотата, въпреки че понякога я включва във визията си. Тя акцентира върху женствения си сексапил. Нейните аксесоари винаги са гордо вдигната глава и широка усмивка. Цялостното излъчване на тази жена е класа, която ще ви накара да ѝ се възхищавате.


10.Страстна е


Под стабилната си маска тя крие огромна страст. На нея не ѝ е нужно да чете книги, за да узнае изкуството на любовта. С всяко нейно мимолетно действие, тя умее да привлече този, който е обект на желанията ѝ.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

55 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay