10 начина да имаш най-романтичното лято

Тен, закачливи рокли, горещи нощи

10 начина да имаш най-романтичното лято

Всичко това дава сериозни възможности за романтика. Но как да направите лято 2016 най-секси лятото? Ето 10 занимания, които ще  създадат настроение за любов, от стари филми до целувки под луната. 

1. Подгответе кошница за пикник

Всяка среща е по-рамонатична, когато имате кошница, пълна с любимите ви неща(вино, сирене, плодове), и одеяло, на което да лежите и да гледате звездите. 

2. Отидете на кино под звездите

В почти всеки малък град и курорт има лятно кино. Вземете нещо сладко за ядене и отидете да гледате някой стар класически филм под звездите и под звуците на лятото. 

3. Забравете за "50 нюанса сиво" 

Крисчън Грей е толкова скучен. Прочете книга, написана от сексолог. 

4. Не излизайте от басейна

Всичко е по-хубаво, когато е влажно! Особено когато сте голи. Без значение дали плувате сама или имате компания, е крайно време да използвате басейна в задния двор или езерото по правилния начин. 

5. Напийте се със студено вино

Нищо друго няма да ви даде усещането, че сте ученичка отново, както това. Споделете бутилка бяло, добре изстудено вино с партньора си. 

6. Отидете на панаир 

Яжте понички и захарен памук, смейте се и се забавлявайте. След това, посредата на нощта, се целувайте в колата му. Отворете шибидаха и гледайте звездите. 

7. Направете филмов маратон

Ако навън е прекалено горещо, останете си вкъщи, вземете солидно количество пуканки и си направете филмов маратон. Гледайте романтични комедии като Тетрадката, П.С. Обичам те, Писмо в бутилка и т.н.

8. Наслаждавайте се на бурите

Ако навън има буря, запалете свещи, изключете всичко електическо, включително телефоните, гушкайте се и слушайте дъжда. 

9. Изберете поляната

Много музиканти имат турне това лято. Вместо да давате пари за билети, настанете се на близката поляна. Можете да си направите пикник и да се наслаждавате на хубавата музика. 

10. Разходете се по плажа

Направете си много ранна сутринна разходка на плажа. Отидете там преди да има хора и можете да гледате изгрева. Какво по-романтично от това?!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay