10 признака, че най-добрата ви приятелка е сродната ви душа

Не е задължително истинската любов да е романтична

10 признака, че най-добрата ви приятелка е сродната ви душа
  1. Дори да прекарвате часове, без да правите нищо, си прекарвате страхотно, защото прекарвате време с нея. В същото време вашата приятелка е любимата ви компания за ходене по барове и дискотеки.

  2. Най-добрата ви приятелка винаги казва истината. Не се притеснява да ви каже, че някои ваша снимка не е хубава или че новата ви рокля не ви стои добре.

  3. Когато стане въпрос за мъже, никога не се конкурирате.

  4. Не ви съди за грешките ви в миналото. Каквито и грешки да допускате, тя не ви упреква, а ви подкрепя. Дори когато сте сбъркали, тя е на ваша страна. След това разбира се ви обяснява защо не сте била права.

  5. Когато едната от двете е разстроена, споделя на другата, без да премълчава нищо. Добрата комуникация е ключът към доброто приятелство. Когато някоя от вас обиди другата, трябва да сте способни да говорите за това. Защото така се решават проблемите-с разговор.

  6. Можете да бъдете напълно искрена с нея за мнението ви за човека, с който се среща. Неприемливо е приятелите ви да изтъкват недостатъците на половинката ви, но когато най-добрата ви приятелка го прави, знаете, че няма лоши намерения и иска да ви предпази.

  7. Винаги се забавлявате, когато сте заедно.

  8. Винаги знаете как да я развеселите и тя- вас разбира се. Без значение дали ще отидете при нея с бутилка вино след тежка раздяла или с любимата ви храна след тежък ден на работа, и двете знаете как да повдигнете настроението на другата.

  9. Когато сте заедно, приемате дори лошите неща с усмивка.

  10. Знаете, че каквото и да се случи, винаги ще имате човек до себе си.   

    Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay