2 думи, които карат мъжете да се привържат мигновено

Ето как да накарате мъжете, които се страхуват от обвързване да се привържат към вас

2 думи, които карат мъжете да се привържат мигновено

По-лесно е отколкото сме предполагали. Всяка жена поне веднъж е чувала фразата "Не съм готов да се обвържа" и всички знаем колко разочароващо е това.

Инвестираме времето си, чувствата си в един човек и след това чуваме плановете му да се раздели с нас. Преди да се откажете и да намразите всички мъже на планетата, опитайте да използвате тези две магически думи.

Първо вероятно ще се изкушите да спорите с него и да му обяснявате защо причините, които изтъква не са основателни.

Не правете това!

Да му казвате кое е правилно и кое не ще го накара да ви оприличи на неговата майка.

Мъжете не смятат това за привлекателно.

Ето как да си върнете бившия обратно: Всеки път, в който чуете извинение от негова страна, макар да смятате, че не е основателно, казвайте "Разбирам".

След това не казвайте нищо. След малка пауза, той ще продължи да измисля причини, които ще ви вбесят и ще искате да се развикате, но пак кажете просто "Разбирам"

Това ще го заведе до едно просто заключение: "Тя ме разбира"

Това не означава, че сте съгласни с него, просто всеки има правото да бъде чут. Въпреки че не сте съгласни с това, което чувате, казвайте тези думи, защото така доказвате на мъжа, че има право на глас.

В този момент, той може да ви предложи някаква сделка, например "Ние ще продължим да се виждаме". В тази ситуация можете да кажете следното "Оценявам, че искаш да продължиш да излизаш с мен, но не се чувствам комфортно. Обичам те, но не повече от себе си"

Той ще си тръгне, без да знае какво да каже. Това не е проблем, защото мъжете се влюбват, когато сте далече от тях. Не се поддвайте на изкушението да му се обадите или да му пишете. Оставете го сам да дойде при вас.

Ако имате търпението да изчакате той да дойде при вас, следващият път, когато ви се обади ще бъде напълно готов да започне връзка и да бъде с вас.

А ако не е, това не е мъжът за вас.  

Станете част от Jenite.bg във Facebook!   

10 6
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay