2021: Годишен хороскоп за Козирог

2021: Годишен хороскоп за Козирог

Козирогът е десетият астрологичен знак в Зодиака, започващ на 22 декември и завършващ на 20 януари.

2021 година щастлива ли ще бъде за Козирозите?

2021 година изглежда е щастлива за хората, родени в знака Козирог. Те ще работят усилено и ще развият вродените си умения. Те имат впечатляващи амбиции, които ще се изпълнят през тази година.

Кои дни и месеци са късметлийски за Козирог през 2021 г.?

Март и април ще донесат изненадващи печалби от най-малко очакваните места.

2021 е една от малкото години в живота ви, когато ще печелите от нещата, които ви носят най-голямо удоволствие. Следователно към това трябва да насочите енергията си! Работейки усилено и задоволявайки амбициите си, ще постигнете впечатляващи резултати през 2021 г.

Освен това може да получите повишение и вероятно ще напреднете в кариерата си. Ретроградният Плутон между 27 април и 6 октомври 2021 г. ще ви позволи да направите пълна трансформация. Преобразете външния си вид.

Може да промените нещата не само във вашия стил, но и в емоционалното си присъствие. Този период е благоприятен за всякаква трансформация, включително начина, по който мислите и подхождате към житейските проблеми. Ретроградната Венера в Козирог през 2021 г. ще ви принуди да наложите твърди граници между работа и забавление и ако намерите малко време за социален живот, в живота ви може да се появи романтичен партньор.

Ако изберете партньора си разумно тази година, имате шанса да изградите дългосрочна връзка, която дори може да доведе до брак.

Лични възможности за Козирог: През 2021 ще пътувате повече и по този начин ще  се срещнете с много нови хора. Можете да поемете някакъв важен ангажимент през януари, който поставя цел за постигане за вашата година. Юли до септември е най-доброто време.

Пари

Съвместните финансови дела могат да имат периоди на загриженост, особено за онези, които се занимават с правната система, докато приключат около септември.

За тези, които искат да заемат пари, може да откриете, че сте блокирани или осуетени в опитите си и ще трябва да продължите да търсите начини. 20 юни до 4 юли е важен период за съвместни решения, свързани с финанси или инвестиции, които споделяте.

Любов

Ще сключват ли брак Козирозите през 2021г.?

Вратите към любовта ще бъдат широко отворени тази година. В тази връзка планетите ви помагат да намерите стабилност в живота си. Любовната връзка ще се преобрази напълно. Ще намерите нови начини да изразите себе си. Тази година е благоприятна за брак, особено през юни и август.

Ще срещнат ли любовта Козирозите през 2021г.?

Любовният ви живот ще ви донесе хармония. Не винаги бъдете толкова упорити, когато става въпрос за избор на вашия партньор. Със Сатурн във вашия сектор на връзките от юни 2021 г. вече добивате известна представа за натиск от страна на други хора. Връзките ще бъдат подложени на изпитание през тази година, а някои дори ще приключат. 

Въпреки това е възможно да срещнете любовта през тази година. 

През април и октомври отношението ви към хората ще бъде подложено на изпитание. През август и септември ще постигнете хармония в отношенията си. 

Кариера

През периода януари- февруари ще имате възможността да започнете нова работа. За тези, които учат или учат нова работа, имайте предвид, че от края на септември усилията ви ще бъдат признати и ще ви помогнат да подобрите позицията си.

Някои може да открият, че преместването в нова област по-късно през годината се оказва успешно.

Здраве

През тази година трябва много да внимавате с какво се храните и това се отнася и за близките ви, не само за вас самите. Ако имате някакви проблеми, те може да са причинени от млечни продукти. 

Какво трябва да яде Козирогът през 2021 г.?

През 2021 г. тези, които са родени под знака Козирог, трябва да следват разнообразна диета с различни плодове, зеленчуци, месо и риба. Яденето на шоколад и сладкиши може да навреди на кожата ви. Дори и да ги обичате, трябва да ядете по-рядко много пикантни и люти храни, защото причиняват чревни разстройства. 

Какво Ви очаква през първите 3 месеца от годината?

Януари

Ще започнете да се чувствате по-добре, когато започнат да идват добри новини за вашата кариера. Като цяло през този месец ще имате много смесени емоции. Ще има дни, в които ще се чувствате прекрасно и такива, в които ще се чувствате ужасно. 

Февруари

През този месец ви предстои нещо страхотно, но ще трябва да направите някои жертви, за да може да се възползвате от тези страхотни възможности. Освен това през този месец ще имате сблъсъци с човек, който има много различен характер от вас. 

Март

Нещата вървят много добре за вас. Обичате да правите нещата по един и същи начин, но през този месец ще бъде добре да смените подхода и да опитате нещо ново. Просто се отдръпнете и оставете някои нови идеи да проникнат в съзнанието ви, колкото и отвратителна да ви изглежда тази концепция.

Предсказания за мъжете Козирог

Понякога ще се огъвате като тръстика на вятъра, но никога няма да се счупите. Дълбоко в себе си със сигурност ще продължите по правилния път. Всичко това обаче ще стане реално от септември. Дотогава ще трябва да проявите търпение, защото ще претърпите известни закъснения, причинени от вашите колеги.

Предсказания за жените Козирог

Връзките и общуването с други хора, особено ако те са от различна възрастова група от вас самите, могат да бъдат област за тестване през голяма част от тази година. За тези, които се занимават със съвместното партньорство, имайте предвид, че от началото на март до ноември можете да продължите напред в повечето от тези дела. Важни уроци идват от другите през май до август.

Източник: https://www.yearly-horoscope.org/horoscope-2021/capricorn/

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

4 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay