Най-горещите зодии в леглото

И не само!

Най-горещите зодии в леглото

Има партньори, които не се забравят.. и не говоря само за начина, по който са ви отваряли вратата, а по-скоро как са правили това с краката ви и как са разклащали леглото ви. Да си го кажем в прав текст - има хора, които са витруози в секса, в това да те накарат да се чувстваш не на седмото, а на седемдесет и седмото небе, да те целуват, а ти вече да си мислиш за най-страстната част.. Е, който го може, си го може. В това влияние оказва и знака, под който сме родени.

Ето кои са най-палавите и горещи зодии!

Скорпион

Те не могат да живеят без секс! Някои казват - не, че е най-важен, ама.. как си в секса? Е, за Скорпионите направо си е най-важен. Ако не ви бива там, то няма с какво да впечатлите скорпиона.. Скорпионите са с много развинтено въображение и могат да ви предложат много изненади в леглото..

Овен

Овните са много импусливни, на моменти стават истински животни под завивките. Овенът обича да доминира в леглото и да задава тон на сексуалните страсти. 

Стрелец

Стрелецът е див по природа и проявява това и под завивките. Всъщност леглото много бързо му омръзва, затова обича да разнообразява и да прави секс където и да е сред природата, на чист въздух. 

Телец

Телецът е много страстен и чувствен знак. Той обожава да прави секс и да опитва всякакви новости. И всичко в името на секса!

Везни

За този знак сексът и любовта са взаимосвързани. Везните не биха могли да бъдат само в платонична връзка! 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

5 6
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay