2021: Годишен хороскоп за Рак

2021: Годишен хороскоп за Рак

Рак е четвъртият зодиакален знак. Започва на 22 юни и завършва на 22 юли. 

Мъжът Рак е страхотен баща и винаги ще се гордее с децата си, за които е възпитател и приятел. Жената Рак е може би най-женственият знак от целия Зодиак, в целия смисъл на думата. Жените Рак са страхотни майки, страстни и нежни. 

2021 година щастлива ли ще бъде за Раците?

2021 г. ще бъде щастлива година за Раците и те ще могат да постигнат всички цели, които сами си поставят. За да постигнат тези цели обаче, Раците трябва да се научат как да хармонизират емоциите си и вече да не се съмняват в уменията си.

Кои дни и месеци ще бъдат късметлийски за Раците? 

През юни и август имате всички шансове на ваша страна и ще успеете да изпълните всичките си цели, дори и по-сложните, поради вашата упоритост, оптимизъм и амбиция.

Тази година е добра за раждане на дете и някои от Раците ще започнат нова връзка. През годината натискът от допълнителните отговорности ще изпита вашата лоялност и ангажираност към тази връзка.

По време на работа може да получите шанса да участвате като доброволец в проект, който може да доведе до повишение и успех.

Пари

Сатурн във вашия знак може да изисква да живеете в рамките на някакъв ограничаващ бюджет, било защото задълженията ви са се увеличили и изтощават финансите ви, или инвестирате пари, които няма да си върнете в продължение на много години, но ангажиментите ви могат да бъдат високи, особено в областта на недвижимите имоти и бюджета на домакинството.

Любов

Ще сключват ли брак Раците през 2021г.? 

През този период животът на двойките няма да се промени. Ще бъдете щастливи и ще се възползвате от приятните моменти, прекарани в компанията на човека, когото обичате. Март и октомври са благоприятни за брак.

Ще намерят ли любовта Раците през 2021г.? 

Ако сте необвързани, разведени или вдовци, не се отчайвайте. В обкръжението ви има човек, който търпеливо чака знак от вас. С други думи, ако отворите очите си широко, ще се радвате на много любов. Просто трябва да знаете къде да търсите. Много стари връзки във вашия живот могат да приключат по някакъв начин тази година, като май до юли е щастлив момент за всяка промяна в тази област.

Може да се разделите с охота, тъй като виждате, че някои хора не са добри за вас и трябва да продължите напред. Август и септември е време за много приятни срещи и може да бъде месецът на любовта за вас. 

Кариера

Ще започнат ли нова работа през 2021г. Раците? 

Новите договори и професионалните успехи ще се случват през втората половина на годината. Раците трябва да анализират много внимателно всяко предложение, защото повечето от тях са съмнителни. 2021 г. е благоприятна за Раците, които искат да започнат собствен бизнес. 

Някои ще заемат по-висока позиция или ще им бъде предложена през март или август. След внимателно обмисляне някои ще решат, че настоящата им работа не им дава това, от което се нуждаят, и искат промяна - това също е вероятно през март и юни.

Здраве

Ако се появят здравословни проблеми, те вероятно се развиват от известно време или са свързани с по-ранен здравословен проблем във вашия живот. 

Някои храни може да се наложи да бъдат елиминирани от вашата диета през 2021 година.

Какво трябва да ядат Раците през 2021 г.? Имунната система на Раците ще бъде изключително силна, поради което те ще могат да се справят с всяка външна заплаха.

Яжте: пълнозърнести храни, ориз, овес, плодове, банани, задушени зеленчуци, броколи, зеле, карфиол, домати, тиква, краставици, водорасли, кисело мляко, боб и естествени захари.

Избягвайте: мазни храни, сол и рафинирани сладкиши.

Какво Ви очаква през първите 3 месеца от годината?

Януари 

Около вас се случват много неща и имате чувството, че всичко се стоварва върху вашите рамене. Истината е, че вие сами сте си виновни, защото се захващате с хиляди неща едновременно. 

Не можете да бъдете събирачът на боклука във Вселената. Спрете да изпитвате вина за неща, които се случват около вас, или да обвинявате други хора, когато нещата не се получават!

Февруари

За част от Раците, този месец ще бъде само цветя и рози. За друга част това ще бъде ужасен месец. За щастие, нещата ще започнат да се оправят след средата на месеца. Престоят по-хубави времена, така че не се отчайвайте.

Краят на месеца е подходящ за търсене на нова работа. 

Март

През този месец трябва да обърнете внимание на спокойствието си. Починете си, защото имате нужда от презареждане на батериите. След това ще получите страхотни нови идеи и всичко ще започне да се случва много по-лесно. 

Предсказания за мъжете Раци:

Ще обърнете повече внимание на това, което правите или казвате, защото не искате да наранявате хората, на които държите.

В любовта партньорът ви ще бъде до вас, ще ви казва правилните думи в точното време, ще ви помага да се развивате и да вървите напред, без да се отказвате.

Тази година ще развиете характера си и ще станете по-силни, защото не искате да бъдете марионетката, която сте били.

Необвързаните мъже Раци няма да се поколебаят да излизат с много хора, да виждат нови лица, може би удовлетворяващи желанието им.

В професионален план ще имате свободата да следвате амбицията си, като вече не се опитвате да се оправдавате пред другите. Най-накрая ще вземете живота си в ръце. 

Предсказания за жените Раци: 

Сегашното ви положение вече не ви устройва, страхът от рутината, ден след ден, ще ви накара да търсите нещо друго.

В любовта, ако участвате във връзка, вашият партньор ще забележи, че сте мрачни, тъжни и депресирани и той ще се почувства неспособен да ви помогне. Ще срещнете много проблеми при изразяването на вашите желания и нужди и единствената ви надежда е, че вашият партньор е в състояние да ви прочете като отворена книга, за да ги открие.

Ако сте необвързани, вие се страхувате от ангажираност, вероятно се страхувате да преживеете случилото се в миналото, може би не толкова далечно за някои от вас. Тази година ще бъдете по-податливи и уязвими. Ще бъдете нащрек дори към партньора си и начина му на мислене.

В професионален план може да имате проблеми с началниците си, но имате значителни активи, които са резултат от вашите усилия и това ще наклони баланса на преговорите във ваша полза.

Източник: https://www.yearly-horoscope.org/horoscope-2021/cancer/

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

8 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay