2021: Годишен хороскоп за Телец

2021: Годишен хороскоп за Телец

Зодия Телец започва на 21 април и завършва на 21 май. Телците обичат природата, животните и са много щастливи, ако могат да бъдат близо до земята.

2021 късметлийска година ли ще бъде за Телците?

Родените в Телец ще имат отлична и щастлива година от гледна точка на сантиментален, но и професионален живот. 2021 г. ще бъде белязана от промяна в тези сфери.

Кои месеци и дни ще бъдат късметлийски за Телците?

Февруари, април и май са най-добрите месеци за опознаване на нови места и опит за получаване на възможно най-много знания. 

Телците са влюбени в музиката и изкуството, общителни са и имат много развито чувство за хумор. Те са чувствени, романтични, но и много упорити. 

Под влиянието на Уран тази година може да настъпи несигурност и промяна в живота на Телеца.

Връзката на Венера с Плутон, която ще се случи три пъти през 2021 г., ще увеличи нуждата от обич и любов на хората, родени под знака Телец. Вероятно ще има възможност за работа и човекът, с когото контактувате, ще иска да ви бъде ментор, така че един ден да можете да започнете собствен бизнес.

Пари

Венера е не само вашата управляваща планета, но ще премине през своята двугодишна ретрограда тази година. Тя ще остане във вашия финансов сектор от началото на април до началото на август. Предстоят промени във вашето финансово състояние.

Преговорите продължават до подписването на важен договор или до вземането на решение в края на юни. Късният ноември до декември ще бъде силен период за вас, с който подобаващо ще изпратите 2021 година.

Любов

Ще открият ли Телците любовта през 2021г.? 

Необвързаните Телци вероятно ще срещнат любовта през тази година. За да се случи това, е добре да излизат повече от вкъщи и да имат повече социални контакти. 

Ще сключват ли брак Телците през 2021г.? 

За представителите на зодия Телец, които имат човек до себе си, ще погледнат на връзката си с други очи. Връзката ви ще получи глътка свеж въздух и вероятно ще решите да сключите брак. Жените, представители на зодия Телец, вероятно ще родят дете през тази година. 

Кариера

Ще започнат ли Телците нова работа през 2021 г.?

През тази година ще срещнете много препятствия и нервите ви няма да издържат. От съществено значение е да сте упорити и да изисквате това, което смятате, че заслужавате. Може да смените професията си, ако настоящата ви отегчава. През последните месеци на годината трябва да проявявате повече сериозност и да не смесвате личен и професионален живот!

Промяна в професията може да се случи в началото на годината, но само ако сте родени точно когато Слънцето навлиза в Телец.

От 3 февруари до 21 март е времето да се приложат повече действия във вашата професионална област и вие постигате отличен напредък.

Здраве

Какво трябва да ядат Телеците през 2021 г.?

Яжте: червена боровинка, цвекло, карфиол, краставица, спанак, лук, репички, тиква, ядки, боб, хрян.

Избягвайте: тежки храни, въглехидрати.

Родените между 3 и 7 май ще трябва да погледнат сериозно на приема на алкохол или лекарства тази година. Тази група може да е склонна към инфекции, свързани с отслабена имунна система. Захарта и сладките храни може да са проблем за всички родени под знака на Телец, но можете да направите някаква промяна в диетата между април - юни, която ще ви помогне. 

Какво Ви очаква през първите 3 месеца от годината? 

Януари

През първият месец от годината ще бъдете бунтари. Ще искате свобода, ще искате промени и няма да се задоволите от нещата, които ви се случват. Ако искате промяна, работете за нея. 

Февруари

През февруари ви очакват добри новини. През този месец ще имате много успехи както в личен, така и в професионален план. Ще изпитвате желание да правите неща, които не са позволени. Бунтарският ви дух от януари все още няма да ви е напуснал. 

Март

Нещата ще бъдат приятни и лесни през месец март. Ще имате няколко късметлийски дни през месеца, а през останалото време ще искате да бъдете сами и да прекарвате дните си вкъщи. В това няма нищо лошо, така ще се чувствате най-добре. 

Предсказания за мъжете Телци:

През 2021 г. имате шанс най-накрая да постигнете целите си, да бъдете признати за вашите качества, да докажете кой сте и да преодолеете всички препятствия, които стоят на пътя ви към успеха.

В любовта вие сте защитаващи, винаги се грижите да изпълнявате желанията на половинката си и сте загрижени за нейното благополучие.

Склонни сте да фантазирате, вместо да сбъдвате фантазиите си, защото се страхувате да разкриете скритата си палава природа, но партньорът ви ще ви накара да разберете, че сте свободни да изразявате себе си.

Не позволявайте работата да завладее живота ви, прекарвайте повече време с близките си.

Предсказания за жените Телци: 

В професионален план работата ви е интересна, но твърде обезсърчителна и в крайна сметка ще ви изтощи.

В началото на 2021 г. ще се отегчите от партньора си, но бъдете сигурни, че няма да продължи дълго, приятно събитие ще доведе до възраждане на страстта.

Необвързаните жени Телци ще отидат на няколко срещи, които тотално ще ги разочароват. 

Източник: https://www.yearly-horoscope.org/horoscope-2021/taurus/

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay