2021 година: Годишен хороскоп за Лъв

2021 година: Годишен хороскоп за Лъв

Лъв е петият астрологичен знак в Зодиака. Започва на 23 юли и завършва на 22 август.

Лъвът е отличен другар и съветник, съюзник и честен приятел. Лъвът никога не би могъл да навреди на някого, защото духовната му благородност е безкрайна.

2021г. щастлива ли ще бъде за Лъвовете? 

За Лъвовете 2021 г. ще бъде година на нови проекти, възможности и нови хоризонти. Вашият бизнес усет ще бъде много остър и можете да се възползвате от различни предимства. Ще бъдете по-търпеливи, по-проницателни и упорити. Ще се отнасяте с много отговорност към всички задачи, както лични, така и професионални.

Кои дни и месеци ще бъдат късметлийски за Лъвовете? 

През март и април, Лъвовете ще бъдат много креативни и оригинални. Освен това тези, които работят в областта на изследванията, е много вероятно да получат неочаквано добри резултати. Можете да разчитате на интуицията си, тъй като изглежда, че не се проваляте, следвайки сърцето си.

През 2021 г. имате шанса да станете лидер в работата. Възможно е да имате възможност да ръководите екип или да получите повишение. Тази възможност може да генерира и бонус в края на годината.

В личния ви живот, вашият силен характер ви прави много популярни. Уверете се, че не пренебрегвате нуждите на партньора си, не бъдете егоисти.

Тази година може да затвърдите настоящата си любовна връзка.

Пари

През тази година ще имате възможността да увеличите приходите си значително. Септември и октомври са най-добрите месеци и от този момент нататък работата в партньорство също ще се подобри. 

Любов

Ще сключват ли брак Лъвовете през 2021г.?

Идеалните месеци за брак през тази година са август и септември, но голяма част от представителите на зодия Лъв няма да направят тази голяма крачка през 2021. Ще промените изцяло възгледите си за любовта. Връзката ви ще премине през сериозни изпитания и тестове. 

Ще намерят ли любовта Лъвовете през 2021г.? 

Ако не сте ангажирани в любовна връзка, е малко вероятно този период да ви донесе нещо ново. По-голямата част от януари и февруари са свързани с други хора и тяхното въздействие върху личния ви живот.

Това е времето да създадете нови контакти, да се присъедините към клубове или да станете част от нов отбор. Родените между 1-9 август ще трябва да бъдат внимателни, когато се срещат с нови хора, тъй като за тази група може да съществува известно объркване или мистерия.

Кариера

Ще започнат ли нова работа през 2021г. Лъвовете? 

Въпреки че късметът ви се усмихва финансово, трябва да възприемете доста разумни или консервативни стратегии. Парите няма да паднат от небето след печалба от лотарията, а чрез труд, производителност и изобретателност. 

Няма причина за големи промени в работата ви, но начинът, по който се справяте, ще трябва да бъде по-професионален тази година.

Май може да доведе до някои промени и най-вероятно ще включва пътуване. Вторите 6 месеца ще са по-добри от първите.

Здраве

През тази година Лъвовете трябва да обърнат внимание на здравето на храносмилателната си система и да  внимават как се хранят. 

Родените между 1 и 9ти август ще бъдат склонни към инфекции. 

Трябва да се грижите за себе си много добре през тази година.

Трябва да внимавате, да следвате здравословен и подходящ начин на живот и да се информирате правилно относно общото си здравословно състояние.

Какво Ви очаква през първите 3 месеца от годината? 

Януари 

Ще подходите към ситуациите с подновено чувство за оригиналност този месец. Така че или ще търсите нещо странно, или ще искате да опитате странни неща със стари връзки. Това може да ви създаде много проблеми, ако не сте внимателни! Разбира се, всички ви обичат и с основателна причина. Вие сте симпатични хора! Само защото изглежда, че не можете да направите нищо лошо, не се заблуждавайте.

Февруари

През този месец ще бъдете замесени в скандали. Възможно е да кажете нещо, което не мислите и да обидите някого или да засегнете близките си с действията си. Опитайте да държите устата си затворена, защото в противен случай ще имате много неприятности. 

Март

За щастие само тези от вас, родени в средата на Лъв, ще имат от какво да се притесняват през този месец. Може и да се сблъскате с това - вероятно ще трябва да избирате между доходна работа и личните си интереси.

Предсказания за мъжете Лъвове:

Правите всичко, което е по силите ви, за да привлечете вниманието на партньора си, но избягвайте да бъдете капризни, защото имате много да губите. Вие поставяте под съмнение някои неудобни страни на характера си, което ви кара да осъзнаете крехкостта на романтичната си връзка и правите всичко, за да я затвърдите.

Повишената ви склонност към фантазиране кара партньора ви да се смее.

В кариерата ще докажете таланта си, ще рискувате през първата част на годината, но внимавайте да не си създадете навик към края на годината, защото може да имате много неприятни изненади. След това ще поискате увеличение на заплатата.

Предсказания за жените Лъвове:

Ще се погрижите да компенсирате изгубеното време, като се фокусирате върху моменти на нежност и прегръдки под одеялото, особено към края на втората част на годината. Ако се оставите да се ръководите от вашите желания и въображение, няма да срещнете проблеми в романтичните си отношения. Ще се погрижите да отведете партньора си на седмото небе.

В професионален план имате шанс да работите с нов екип, а също така ще имате възможност да научите нови методи на работа. Ще бъдете много развълнувани, че най-накрая ще намерите своето истинско място.

Източник: https://www.yearly-horoscope.org/horoscope-2021/leo/

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

7 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay